search
Opnames voor nieuwe superheldenserie Marvel zijn dan toch echt begonnen
Series / Nieuws

Opnames voor nieuwe superheldenserie Marvel zijn dan toch echt begonnen

Een acteur vertelde tijdens een livestream op Instagram tegen zijn fans: "Sh-t's fire!"

De opnames van de nieuwste Marvelproductie Ironheart zijn eindelijk aangevangen, zo laten meerdere van de acteurs weten. Anthony Ramos, die waarschijnlijk The Hood zal spelen in de serie, vertelde overenthousiast hoe het er op de eerste dag aan toe ging op sociale media.

Ironheart wordt het volgende grote project van Marvel, met enkele grote namen op de rol zoals Dominique Thorne in de rol van Ironheart en Anthony Ramos. Ramos is flink aan het groeien binnen Hollywood de laatste tijd.

De acteur verwierf als eerst naamsbekendheid door zijn rol in Broadway's Hamilton. Erna maakte hij de stap naar film met zijn hoofdrol in In the Heights, wat voor hem ook een rol verzekerde in Paramounts Transformers: Rise of the Beasts.

Wat kunnen we verwachten van de serie?
Thorne zal als eerst verschijnen als de nieuwe superheld Ironheart/Siri Williams in Black Panther: Wakanda Forever, waarna zij pas haar eigen televisieserie zal krijgen. De exacte inhoud van de serie is nog een mysterie voor nu, tenzij je alle stripboeken er op naslaat.

Volgens Ramos kan de serie in ieder geval niet stuk. Hij vertelde zijn fans tijdens zijn livestream: "We zijn begonnen met schieten bij Marvel. Sh-t's fire. Gisteren was mijn eerste dag. Het ging goed. Sh-t wordt wild hier."

In 2023 zal de serie online komen bij Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen