search
Crewlid 'Law & Order: Organized Crime' doodgeschoten op set
Series / Nieuws

Crewlid 'Law & Order: Organized Crime' doodgeschoten op set

De man werd doodgeschoten in zijn auto op de set in New York.

Volgens het politierapport is er een 31-jarige man doodgeschoten op de set van Law & Order: Organized Crime in New York. De spin-off filmde daar haar derde seizoen, en heeft door het incident de productie stilgelegd.

De naam van de man, die werkzaam was als 'parking enforcement worker' is nog niet vrijgegeven, aangezien de familie nog niet is ingelicht. Rond 5.15 's ochtends werd hij neergeschoten toen hij in zijn auto zat op de set. In het ziekenhuis overleed hij 45 minuten later. Er heeft nog geen arrestatie plaatsgevonden.

De productie van de spin-off is voor nu stilgelegd. Al snel kwamen NBC en Universal Television al met een persbericht.

Het bericht van NBC en Universal Television
De woordvoerder van de twee partijen zei: "We zijn vreselijk geshockeerd en verdrietig door het nieuws dat een van onze crewleden het slachtoffer was van een misdaad en als gevolg ervan is overleden. We werken met de lokale politie samen tijdens hun onderzoek. Onze gedachten gaan uit naar de familie en vrienden, en we vragen dat hun privacy ook door [de pers] wordt gerespecteerd."

De serie Law & Order: Organized Crime filmde haar derde seizoen in New York. Of dit grotere gevolgen heeft voor het project, is nog niet bekend.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen