Gaan we dit 'Better Call Saul'-personage nog eens zien?

Rhea Seehorn heeft zich uitgelaten over de toekomst van haar personage in Better Call Saul.

Niels Arts, 21-07-2022 12:11

Let op: dit bericht bevat mogelijk spoilers

De meest recente Better Call Saul-aflevering was hartbrekend voor de fans: we zagen hoe de twee hoofdpersonages Jimmy en Kim uit elkaar gingen. Nu is de vraag: zien we Kim ooit nog terug?
Het zat er wellicht aan te komen, maar toch kwam de manier waarop Jimmy en Kim uit elkaar gingen voor veel fans als een verrassing. Met nog vier afleveringen van het laatste seizoen in de serie te gaan, is het de vraag of we Kim ooit nog terugzien.

Rhea Seehorn over terugkeer
Rhea Seehorn, die Kim speelt in Better Call Saul, is er uiteraard vaag over. Ze wil niets voorzeggen. In een recent interview zegt ze echter wel het volgende over de gebeurtenissen uit aflevering 9:

"Wat ik wel kan zeggen, is dat het een hartverscheurende keuze is die ze maakt en het einde van de relatie - de Jim en Kimmy die we kenden - en haar werk als advocaat is een eigen einde, zonder twijfel. Het is pijnlijk. En het was een enorme klap in het gezicht toen ik het moest spelen."

Het einde van de relatie tussen Jimmy en Kim had de definitieve transformatie voor Jimmy naar Saul als gevolg. De laatste scène liet Saul zien zoals in de Breaking Bad-tijdlijn, waar we de komende afleveringen waarschijnlijk nog meer van te zien krijgen.

Of Kim hierin terugkeert, is dus nog onzeker. Wellicht zien we haar in de tijdlijn ná Breaking Bad, waarin Sauls identiteit veranderd is naar Gene.

Bron: Screen Rant

Lees meer over: Better Call Saul, Kim, Breaking Bad, Netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix

Een van de beste thrillers ooit staat op Netflix