Vader-en-zoon-duo deel van cast Apple TV's spin-off Godzilla

Vader-en-zoon-duo spelen in spin-off Godzilla

De twee beroemde Hollywoodacteurs zullen in de nieuwste serie uit de MonsterVerse spelen.

Mitchell van Vuren, 21 juli 2022 10:44

Vorige maand maakten Apple TV+ en Legendary de eerste namen bekend van de castleden uit de aankomende spin-off van Godzilla. In de aanloop van Comic-Con zijn de laatste namen nu naar buiten gebracht: Kurt Russell and Wyatt Russell. Welke rollen ze gaan spelen, is nog onbekend. Zullen ze als vader en een zoon ook die rollen laten spelen?
Voor de spin-off, die de volgende installatie van de MonsterVerse-franchise zal vormen, zijn er reeds enige castleden bekend. Hiertoe behoren Anna Sawai, Ren Watabe, Kiersey Clemons, Joe Tippett en Elisa Lasowski. Voor hen allen is nog niet bekend welke rollen ze zullen spelen.

De opnames van de serie moeten nog beginnen, maar helaas zal dat pas tegen 2023 gaan gebeuren. De inhoud van de serie is voor nu nog een mysterie, behalve dat het te maken zal hebben met het grote, Japanse monster.

De Russells in actie
Logischerwijs zullen vader en zoon ook een familietje vormen in de aankomende serie. Naast zijn rol als Ego in Guardians of the Galaxy Vol. 2 heeft de oudere Kurt Russell een respectabele geschiedenis binnen de genrefilms. Zo speelde hij in The Thing, Escape From new York en de cultklassieker Big Trouble In Little China.

Zijn zoon is nog niet zo bekend, maar Wyatt is goed op weg. Zo speelde hij ook al binnen de MCU als John Walker in The Falcon and the Winter Soldier, en de geruchten circuleren dat hij wederom te zien zal zijn in de Thunderbolts-films.

Een releasedatum heeft de spin-off over Godzilla helaas nog niet.

Bron: Super Hero Hype

Lees meer over: monsterverse, godzilla, apple tv, legendary, kurt russell, wyatt russel

Populair nieuws