search
Epische fantasyserie krijgt van Amazon derde seizoen
Series / Nieuws

Epische fantasyserie krijgt van Amazon derde seizoen

Voordat zelfs de releasedatum van seizoen 2 bekend is, wordt de serie al een derde seizoen beloofd.

The Wheel of Time krijgt een derde seizoen! De Amazon Prime-serie over de strijd tussen goed en kwaad in een magische wereld moet nog zijn tweede seizoen gaan uitbrengen, maar kreeg desalniettemin tijdens de presentatie op Comic-Con over zijn toekomst al een derde seizoen beloofd.

Tijdens de presentatie in het San Diego Convention Center vertelde showrunner Rafe Judkins over de nieuwe plannen. Seizoen 3 zal gebaseerd zijn op het vierde boek, genaamd The Shadow Rising, van de originele boekenreeks van Robert Jordan. Naar eigen zeggen is het ook Judkins eigen favoriet uit de hele reeks van veertien(!) boeken.

In de serie spelen onder andere Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoe Robins, Madeleine Madden, Josha Stradowski en Marcus Rutherford als de groep reizigers, die door de magische wereld trekt.

De nieuwe seizoenen
Het eerste seizoen van de serie bestond uit acht afleveringen en kwam online in november 2021. Het tweede seizoen heeft helaas nog geen releasedatum gekregen, maar is al vergevorderd in de productie.

Ook komt er snel een korte animatieserie uit over de fantasywereld. Op Comic-Con kwam er een trailer uit voor de serie The Wheel of Time Origins. Bekijk het materiaal hieronder, samen met een clip over de productie van seizoen 2!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen