search

Ons nieuws van vrijdag 22 juli 2022

Disney+-serie 'I Am Groot' krijgt eerste trailer!
Series / Trailer

Disney+-serie 'I Am Groot' krijgt eerste trailer!

I Am Groot ziet er heel leuk uit in deze eerste trailer voor de short-serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vin Diesel is terug als Baby Groot. Vandaag kwam Marvel Studios Animation met de eerste echte trailer voor de serie I Am Groot. En die brengt het schattige boompje uit de titel terug.

I Am Groot laat zien hoe Baby Groot heel wat familievriendelijke avonturen meemaakt. We zien Baby Groot straks in vijf avonturen, allemaal korte animatiefilmpjes, waarin hij heel wat geinige plannetjes ten uitvoer probeert te brengen en al doende zorgt voor grote chaos.

I Am Groot-trailer
De serie I Am Groot is geproduceerd door James Gunn, regisseur van Guardians of the Galaxy. De regie is in handen van Kirsten Lepore.

We zien later dit jaar Groot nog eens terugkeren, in The Guardians of the Galaxy Holiday Special en volgend jaar in de lente in Guardians of the Galaxy Vol. 3.

Vanaf 10 augustus kan je I Am Groot zien op streamingdienst Disney+.I Am Groot heeft natuurlijk ook een synopsis: "Een held van weinig woorden keert terug."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult betoverende trailer
Series / Trailer

'The Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult betoverende trailer

The Lord of the Rings: The Rings of Power komt er snel aan, in september al!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Prime Video heeft vandaag een grootse trailer vrijgegeven voor The Lord of the Rings: The Rings of Power. De serie kreeg een 90 minuten durend panel tijdens de San Diego Comic-Con.

Tijdens dat panel, dat aangevoerd werd door Stephen Colbert, spraken de bedenkers, castleden en crewleden over de serie. Ook werd er voor de duizenden fans in de zaal heel wat nieuws vrijgegeven, waaronder een trailer en exclusieve clips.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-trailer
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power heeft een hoofdrol voor Morfydd Clark, die de rol van Galadriel speelt.

Zij was rond die tijd vooral een angstloze krijger, iemand die geen koninklijke uitstraling had zoals we haar wel kenden. Zij is een van de weinigen die zich realiseert dat de godachtige Morgoth, wiens kwaad uitgeroeid leek, niet weg is.

Met name diens leerling Sauron is weer terug en bezig met het verzamelen van legers. We zien twee hobbit-voorouders, de Harfoots, zorgen voor een vreemde bebaarde man. En in de zuidelijke landen ontdekken de elf Arondir en menselijke genezeres Bronwen dat er iets mis is in de natuurlijke wereld.

Ook laat The Lord of the Rings: The Rings of Power wat bekende gezichten en plekken zien. Zo reist Elrond als diplomaat naar Khazad-dûm, het dwergenkoninkrijk om een nieuwe alliantie op te bouwen.

Tot slot zien we het koninkrijk Númenor, dat een kritisch onderdeel is van de serie. The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op Prime Video.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ maakt van augustus een lekkere maand vol series
Series / Featured

Disney+ maakt van augustus een lekkere maand vol series

Augustus brengt ons best wat grote series naar Disney+; check hier wat al is aangekondigd.

Disney+ kondigde alvast een paar van de nieuwe series aan, die in augustus toegevoegd worden. Drie daarvan steken er met kop en schouders tussenuit: Marvel Studios-komedie Baby Groot, She-Hulk: Attorney at Law en de serie Andor.

VANAF 3 AUGUSTUS
WU-TANG: An AMERICAN SAGA (seizoen 2)
CODE BLACK (seizoen 1-3)

VANAF 10 AUGUSTUS
BABY GROOT: Niemand kan de meest ondeugende peuter in de Melkweg handhaven. Dus bereid je maar voor als Baby Groot centraal staat in zijn eigen serie en zijn hoogtijdagen viert terwijl hij steeds groter wordt (en in de problemen komt) tussen de sterren.

VANAF 17 AUGUSTUS
SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW: In "She-Hulk: Attorney at Law" volgt de kijker Jennifer Walters, een dertigplus en single advocate die toevallig ook de supergrote en sterke hulk blijkt te zijn. Deze negendelige serie verwelkomt meerdere MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong. Verder bestaat de cast uit onder anderen Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry.

EUROPE'S HIDDEN WONDERS (seizoen 1)

VANAF 31 AUGUSTUS
ANDOR: Diego Luna zal de rol van rebellenspion Cassian Andor wederom op zich nemen in deze Lucasfilm- serie. De serie "Andor" speelt zich af tijdens de beginjaren van de opstand, vóór de gebeurtenissen van 'A New Hope'. In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
26 (!) series maar liefst in augustus op Netflix
Series / Featured

26 (!) series maar liefst in augustus op Netflix

Check hier het overzicht met alle nieuwe series die naar Netflix komen.

26 series verwachten we nieuw in augustus op Netflix. Zoals je gewend bent, zetten we ook nu weer op een rij wat er alvast is aangekondigd door de streamingdienst. En dat is veel!

VANAF 1 AUGUSTUS
Café Minamdang: Een verdacht bedrijf biedt de diensten aan van een zogenaamd alwetende sjamaan. Dit trekt de aandacht van een politie-inspecteur die zich vastbijt in de zaak.

VANAF 3 AUGUSTUS
Good Morning, Verônica (seizoen 2): Een ondergewaardeerde agente zit achter een datingsite-crimineel aan. Ze ontdekt een man en vrouw met een afschuwelijk geheim dat schuilgaat achter een samenzwering.

VANAF 4 AUGUSTUS
Lady Tamara: Het glamoureuze leven van Tamara Falcó, een bekende socialite, staat centraal in deze realityserie waarin ze een balans zoekt tussen werk, leven en haar familie.

VANAF 5 AUGUSTUS
The Sandman: Na jaren gevangenschap begint Morpheus, de koning der Dromen, aan een reis door verschillende werelden om terug te vinden wat hem ontnomen is en om zijn macht te herstellen.

Twenty Five Twenty One: In tijden waarin dromen onbereikbaar lijken, heeft een jonge schermster grote ambities en ontmoet ze een hardwerkende jongeman die zijn leven weer probeert op te bouwen.

VANAF 10 AUGUSTUS
Instant Dream Home: Een team opknappers neemt grote risico's om het thuis van arme gezinnen in slechts 12 uur te transformeren.

Iron Chef Brazil: In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.

Locke & Key (seizoen 3): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

School Tales The Series: In deze serie met griezelverhalen, geregisseerd door bekende Thaise horrorregisseurs, dwalen onvoorstelbare gruwelen door de gangen van een middelbare school.

Indian Matchmaking (seizoen 2): Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

VANAF 12 AUGUSTUS
Never Have I Ever (seizoen 3): Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

A Model Family: Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.

VANAF 17 AUGUSTUS
High Heat: Als aanwijzingen voor de moord op zijn broer naar brandweerlieden leiden, sluit Poncho zich bij hen aan. Hij vindt daar romantiek, een familielid en een seriemoordenaar.

Unsuspicious: Verbonden door dezelfde playboy, gaan drie vrouwen en hun families naar zijn landhuis om antwoorden te krijgen. Maar daar treffen ze hem dood aan en moeten ze blijven voor een onderzoek.

VANAF 19 AUGUSTUS
Echoes: De eeneiige tweelingzussen Leni en Gina wisselen al jaren stiekem van plaats. Maar wanneer een van de zussen verdwijnt, komen hun levens op hun kop te staan.

Kleo: Na de val van de Berlijnse Muur wil een voormalige Oost-Duitse spion uitzoeken wie haar verraden heeft en waarom. Ze schuwt haar dodelijke skills niet om wraak te nemen.

The Girl in the Mirror: Nadat de meesten van haar klasgenoten zijn gestorven bij een bizar ongeluk, lijdt Alma aan geheugenverlies. Ze probeert te achterhalen wat er is gebeurd en wie ze is.

VANAF 23 AUGUSTUS
Chad and JT Go Deep: Beste vrienden Chad en JT willen positiviteit verspreiden.

VANAF 24 AUGUSTUS
Lost Ollie: Een oud knuffelkonijn met slappe oortjes en vage herinneringen begint aan een epische zoektocht om zijn beste vriend te vinden: de jongen van wie hij enorm veel houdt.

Mo: In Texas worstelt Mo tussen twee culturen en drie talen.

Queer Eye: Brazil: De Fab Five-mannen van Brazilië gebruiken in deze opbeurende serie hun kennis van welzijn, stijl, kapsels, design en cultuur om het leven van alledaagse helden te transformeren.

Selling The OC: De Oppenheim Group breidt uit naar Orange County, om met een heel nieuw makelaarsteam weer grote huizen te verkopen.

Onder Vuur: In East Bank Station moet een hecht team brandweermannen en -vrouwen een gevaarlijke en stressvolle baan combineren met heel wat persoonlijke en professionele uitdagingen.

VANAF 26 AUGUSTUS
Drive Hard: The Maloof Way: Het leven van een voormalige racer wordt gekaapt en hij moet getaway-auto's besturen.

Ludik: Als een ondernemende meubelmagnaat een ontvoerd familielid wil redden, moet hij zijn geheime netwerk voor diamantsmokkel gebruiken om wapens over de grens te vervoeren.

VANAF 31 AUGUSTUS
Family Secrets: Op hun huwelijksdag moeten een student en een rijke plastisch chirurg een web aan geheimen en leugens dat hun families verbindt ontwarren.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix maakte er weer eens feest van met week vol nieuwe series
Series / Featured

Netflix maakte er weer eens feest van met week vol nieuwe series

Streamingdienst Netflix voegde behoorlijk wat nieuwe series toe aan zijn aanbod deze weken.

Vandaag zetten we, zoals elke vrijdag, weer de nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Netflix voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het is veel!

Better Call Saul (S06E09): Terwijl Mike orde op zaken stelt, wil het kartel Gus spreken. Een herdenkingsreceptie zet Jimmy en Kim op scherp.

Riverdale (S06E20): Aan de vooravond van de oorlog zoekt het Riverdale-team naar informatie over Percival. Jughead test een huiveringwekkende theorie die gevaarlijke gevolgen kan hebben.

When Missing Turns to Murder: Aan de hand van getuigenissen van familie en vrienden worden in deze docuserie verdwijningszaken in het VK gevolgd waarbij het onderzoek naar vermiste personen de mist inging.

Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Bad Exorcist (seizoen 2): Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

Uncle from Another World: Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 5): Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

Blown Away (seizoen 3): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

Alchemy of Souls: Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Star Wars'-serie heeft ongelofelijk budget
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie heeft ongelofelijk budget

Star Wars Skeleton Crew kost nog meer dan een seizoen van bijvoorbeeld The Mandalorian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag horen we weer nieuwe verhalen over de serie Star Wars: Skeleton Crew. Volgens een nieuw bericht is een bekende sitcom-acteur in een van de belangrijkste rollen gecast. Ook lijkt het de duurste serie in de Star Wars-franchise tot nu toe te worden.

Lucasfilm kondigde Star Wars: Skeleton Crew officieel aan tijdens de Star Wars Celebration. Het is een van de meest intrigerende series die naar Disney+ komen.

Star Wars: Skeleton Crew
De serie Star Wars: Skeleton Crew focust zich op een groepje kinderen die verdwaald raken in het sterrenstelsel, zoekende naar een weg naar huis.

Een van de hoofdrollen in Star Wars: Skeleton Crew wordt gespeeld door Jude Law. Verder zijn Jon Watts en Christopher Ford betrokken bij de ontwikkeling van de serie.

Het budget is volgens The Hollywood Reporter ook ongelofelijk hoog. Star Wars: Skeleton Crew heeft een budget van 136 miljoen dollar, 20 miljoen daarvan komt van belastingvoordelen van de staat California.

De serie Star Wars: Skeleton Crew wordt naar het schijnt voornamelijk op locatie opgenomen en is daarom zo duur.

Verder is er dus het verhaal van een geliefd sitcom-acteur uit de jaren negentig die gecast is. Alleen weten we dus niet wie.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Peperdure fantasyserie Netflix onthult intrigerende foto
Series / Foto's

Peperdure fantasyserie Netflix onthult intrigerende foto

The Sandman ziet er eigenlijk echt behoorlijk cool uit, ook weer op dit nieuwe beeld.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De verfilming van The Sandman van Netflix komt er gaandeweg snel aan. We kregen weer een nieuwe foto van de serie te zien, en zien daarop een van de meest iconische artefacten van hoofdpersoon Dream.

De foto's van The Sandman werden onthuld door Entertainment Weekly. Een daarvan laat Morpheus zien, het personage van acteur Tom Sturridge, met zijn iconische helm op. Hij strooit, terwijl hij daar staat te staan, een beetje zand uit. Dream maakte de helm van de schedel en de ruggengraat van een dode god.

The Sandman
In de serie The Sandman gaat de hoofdpersoon Dream op een queeste om zijn helm terug te halen. Die werd gestolen door Ruthven Sykes, nadat de Lord of Dreaming gevangen werd door occultist Roderick Burgess.

De hype rond The Sandman wordt langzaamaan steeds groter.

Wel vinden sommige acteurs de kleurenblinde casting niet helemaal goed. Terwijl bedenker Neil Gaiman het juist perfect vindt. "De comics stellen vast dat de personages eruit zien zoals wij willen dat ze eruit zien."

Daarom dat er dus "kleurenblind gecast" is.

Hieronder de nieuwe foto van de serie The Sandman:

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO wilde 'Game of Thrones'-serie over goden maken
Series / Nieuws

HBO wilde 'Game of Thrones'-serie over goden maken

Er zijn heel wat mogelijke Game of Thrones spin-offs verkend door HBO.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een nieuw bericht claimt dat HBO een Game of Thrones spin-off wilde maken die zich zou focussen op de zeven goden van Westeros.

HBO-chef Casey Bloys vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat HBO maar liefst 15 mogelijke prequel concepten verkende.

Game of Thrones spin-offs
"We onderzochten de collectieve werken van George R.R. Martin en kwamen tot ongeveer 15 mogelijke prequel concepten," aldus Bloys.

"Aangezien showrunners [David] Benioff en [D.B.] Weiss niet betrokken wilde zijn, ontmoetten we een hele reeks schrijvers. We hebben echt van alles geprobeerd."

Een van de mogelijke richtingen was het verhaal van gewone mensen die de goden van het Faith of the Seven, de dominante religie in Game of Thrones, inspireerden.

Een afgewezen pitch draaide om de Tales of Dunk and Egg-boekjes, en eentje draaide om de val van Valyria. Uiteindelijk kwamen de pitches terecht in de 'War of the Five Pitches', die gewonnen werd door House of the Dragon.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' onthult nieuwe blik op Daryl
Series / Foto's

'The Walking Dead' onthult nieuwe blik op Daryl

The Walking Dead gaat richting het einde, met nog 8 afleveringen te gaan.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Als The Walking Dead deze herfst terugkeert op AMC met nieuwe afleveringen, is ook Daryl weer te zien. De laatste keer dat we hem zagen, ging soldaat Daryl AWOL van het leger van de Commonwealth.

Hij werd toen namelijk in een hinderlaag gelokt door de troepen van Lance Hornsby en zat samen met Gabriel en Aaron dik in de problemen. Ondertussen huurde Hornsby Leah, de voormalige vlam van Daryl die nu echt een vijand geworden was, in om het veld 'te ruimen' en Hilltop-leider Maggie Rhee te doden.

The Walking Dead
Voordat we op 22 juli, later vandaag dus, de trailer te zien krijgen van de laatste afleveringen van The Walking Dead, hebben we nog een sneak peek van Daryl in de komende laatste batch afleveringen van de serie.

De nieuwe foto werd geplaatst door cinematograaf Duane Manwiller en laat Daryl weer zien.

Bekijk op instagram


"Daryl komt meer en meer in de rol van een leider te zitten," vertelde showrunner Angela Kang over de laatste afleveringen.

"En de manier waarop hij dat doet, is anders dan een aantal anderen. Zijn stijl is niet die van Rick, en niet zoals die van Maggie of Ezekiel. Daryl is Daryl. Hij is geen man die ervan houdt om veel speeches te geven. Hij wil gewoon doen."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nu al goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans
Series / Nieuws

Nu al goed nieuws voor 'Game of Thrones'-fans

House of the Dragon is nu al op weg naar een tweede seizoen op HBO Max.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
House of the Dragon is vanaf 21 augustus dan eindelijk te zien op HBO, als televisieserie die als prequel dient op Game of Thrones. HBO heeft er veel tijd en moeite in gestoken, en natuurlijk een immens budget beschikbaar gesteld.

Inmiddels lijkt het erop dat er een tweede seizoen aankomt. The Hollywood Reporter meldt namelijk dat HBO van plan is om House of the Dragon snel een tweede seizoen te geven, als de ratings van het eerste seizoen een beetje goed blijken te zijn.

House of the Dragon
De eerste aflevering van Game of Thrones ging van start met een solide 2,2 miljoen kijkers en groeide elk seizoen weer in aantallen kijkers.

De laatste aflevering van die serie trok 19 miljoen kijkers op zijn eerste avond op televisie. HBO verwacht zoiets natuurlijk niet rond House of the Dragon, maar gaat er waarschijnlijk wel van uit dat dit een van zijn grootste knallers wordt.

HBO-baas Casey Bloys vertelde zoiets al in het verleden toen hij het had over een mogelijk tweede seizoen. "Gewoonlijk wil ik gesprekken hebben over hoe een tweede seizoen er misschien uit zou kunnen zien en het over de scenario's hebben. Maar we kijken ook hoe een serie presteert."

House of the Dragon begint 21 augustus.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Vampire Academy'-trailer geeft twist aan populaire youngadultboeken
Series / Trailer

'Vampire Academy'-trailer geeft twist aan populaire youngadultboeken

Na de film uit 2014 volgt er nu een volwaardige serie over de bekende boekenreeks over vampieren.

Peacock heeft tijdens Comic-Con 2022 een eerste trailer uitgebracht voor Vampire Academy. De nieuwe serie zal gegrond zijn in de originele youngadultboeken met voldoende speelruimte voor nieuw talent. Bekijk de trailer ervan hieronder!

Een aantal jaar geleden verviel de wereld in een vampierengekte, met enorme successen voor series als Twilight en The Vampire Diaries. De boekenreeks Vampire Academy paste helemaal in dit rijtje, maar leek te zijn gesneuveld na de slechte receptie van de filmadaptatie uit 2014.

Voor de nieuwe poging is Julie Plec showrunner van de serie. In de cast zal Sisi Stringer de hoofdrol vervullen als de dhampir Rose Hathaway met Daniela Niever als haar BFF Lissa Dragomir. Ook zullen Kieron Moore, Andre Dae Kom, J. August Richards, Anita-Joy Uwajeh, Mia McKenna-Bruce, Rhian Blundell, Jonetta Kaiser en Andrew Liner te zien zijn.

Wat staat ons te wachten?
Plec onthulde de eerste details over de serie tijdens de presentatie op Comic-Con, waaronder de eerste beelden van St. Vladimir's Academy.

Bekijk de trailer hieronder. Op 15 september komt de serie online bij Peacock.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Epische fantasyserie krijgt van Amazon derde seizoen
Series / Nieuws

Epische fantasyserie krijgt van Amazon derde seizoen

Voordat zelfs de releasedatum van seizoen 2 bekend is, wordt de serie al een derde seizoen beloofd.

The Wheel of Time krijgt een derde seizoen! De Amazon Prime-serie over de strijd tussen goed en kwaad in een magische wereld moet nog zijn tweede seizoen gaan uitbrengen, maar kreeg desalniettemin tijdens de presentatie op Comic-Con over zijn toekomst al een derde seizoen beloofd.

Tijdens de presentatie in het San Diego Convention Center vertelde showrunner Rafe Judkins over de nieuwe plannen. Seizoen 3 zal gebaseerd zijn op het vierde boek, genaamd The Shadow Rising, van de originele boekenreeks van Robert Jordan. Naar eigen zeggen is het ook Judkins eigen favoriet uit de hele reeks van veertien(!) boeken.

In de serie spelen onder andere Rosamund Pike, Daniel Henney, Zoe Robins, Madeleine Madden, Josha Stradowski en Marcus Rutherford als de groep reizigers, die door de magische wereld trekt.

De nieuwe seizoenen
Het eerste seizoen van de serie bestond uit acht afleveringen en kwam online in november 2021. Het tweede seizoen heeft helaas nog geen releasedatum gekregen, maar is al vergevorderd in de productie.

Ook komt er snel een korte animatieserie uit over de fantasywereld. Op Comic-Con kwam er een trailer uit voor de serie The Wheel of Time Origins. Bekijk het materiaal hieronder, samen met een clip over de productie van seizoen 2!


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser voor 'National Treasure: Edge of History'
Series / Trailer

Nieuwe teaser voor 'National Treasure: Edge of History'

Wederom zal 'Pulp Fiction'-ster Harvey Keitel terugkeren in de serie over Amerikaanse schattenjagers.

Disney heeft onlangs de nieuwe teaser uitgebracht van de aankomende Disney Plus-serie van de beroemde National Treasure-filmreeks. Genaamd National Treasure: Edge of History duikt de serie opnieuw in de wereld van oude Amerikaanse geheimen en schatten. Bekijk de teaser hieronder!

Ook is er bekendgemaakt dat Harvey Keitel zal terugkeren in de serie om zijn rol als Peter Sadusky weer te vervullen. Hij speelde ook al in de eerdere National Treasure-films, maar je kan hem ook kennen van zijn rollen in The Irishman of Moonrise Kingdom.

In de serie zullen ook Lisette Alexis als Jess, Catherine Zeta-Jones als Billie, Zuri Reed als Tasha, Lyndon Smith als FBI Agent Ross, Jake Austin Walker als Liam, Antonio Cipriano als Oren en Jordan Rodrigues als Ethan te zien zijn.

Waar is Nick Cage?
Helaas zal het iconische figuur van Nicolas Cage niet terugkeren in de Disney Plus-serie. In plaats daarvan focust de serie op Jess Morales, een hippe twintiger met een club diverse vrienden. Samen gaan ze op pad om haar familiegeschiedenis te ontrafelen en onderweg een Pan-Amerikaanse schat te vinden.

Bekijk de teaser hieronder. Helaas is er nog geen releasedatum voor de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste blik op 'Star Wars: Andor'-droid B2EMO
Series / Nieuws

Eerste blik op 'Star Wars: Andor'-droid B2EMO

Zoals verwacht bevat ook dit Star Wars-project bevat een opvallende nieuwe droid.

Nu de San Diego Comic-Con officieel is begonnen, druppelen de eerste nieuwtjes langzaam binnen. Er is het komend weekend een hele hoop naar uit te kijken, waaronder ook een blik op de nieuwe Disney+-serie Star Wars: Andor. Vandaag alvast een eerste foto van de nieuwe droid B2EMO, die een mogelijk belangrijke rol speelt in de serie.

Jenna Anderson van ComicBook.com nam een aantal foto's van een Andor-display, waar ook B2EMO te zien was. B2EMO, of Bee-two of simpelweg Bee, is een zeer oude reddings-unit die al jaren dienst doet voor de familie Andor.

De droid heeft een grote hoeveelheid gereedschappen tot zijn beschikking, waardoor hij vele functies kan uitvoeren. Je kunt de foto van B2EMO hieronder bekijken.

Waar is K-2SO?
En hoewel we B2EMO zijn debuut zien maken in Andor, gaan we een andere geliefde droid niet zien in de serie. Ondanks dat Andor en K-2SO dikke maatjes waren in Rogue One, gaan we Alan Tudyks personage nog niet zien in seizoen 1 van de serie. Mogelijk komt daar in een vervolgseizoen verandering in.

Star Wars: Andor is vanaf 31 augustus a.s. te streamen via Disney+.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eerste foto's vampier-serie 'Let the Right One In'
Series / Nieuws

Eerste foto's vampier-serie 'Let the Right One In'

Van het gelijknamige Scandinavische boek werd al twee keer eerder een film gemaakt.

Het boek Let the Right One In van auteur John Ajvide Lindqvist uit 2004 werd voor het eerst met veel succes verfilmd in 2008 door de Zweedse regisseur Tomas Alfredson. Daarna volgde een Amerikaanse versie van die film (Let Me In) van Matt Reeves in 2010. En nú komt er een serie!

Entertainment Weekly heeft nu de eerste foto van de nieuwe serie vrijgegeven. Hoofdrolspelers zijn Eleanor Kane (als jonge vampier) en Demián Bichir als haar vader Mark. Je kunt de foto's hieronder bekijken.

Een nieuwe insteek
Showrunner Andrew Hinderaker heeft daarnaast details vrijgegeven over hoe hij het bronmateriaal in een nieuw jasje heeft weten te steken:

"De oorspronkelijke film gaat over de relatie tussen een buitengesloten en gepest jochie en een eenzaam meisje, waarvan we later leren dat ze een vampier is. Wat mij echter nog meer aanspraak was de relatie tussen de vampier en haar volwassen voogd. In de serie richten we ons vooral op het 12-jarige meisje dat al 10 jaar een vampier is, en de relatie met haar vader."

Andere acteurs die meespelen in Let the Right One In zijn Grace Gummer, Kevin Carroll, Jacob Buster, Nick Stahl en Željko Ivanek.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 'The Walking Dead'-acteur ziet spin-off echt niet zitten
Series / Nieuws

Deze 'The Walking Dead'-acteur ziet spin-off echt niet zitten

Na de dood van zijn personage ziet de acteur geen enkele reden om terug te keren naar de zombies.

Er staan ons nog acht afleveringen te wachten van The Walking Dead, maar verwacht Steven Yeun daar vooral niet in. Tijdens een interview met Conan O'Brien was hij meer dan duidelijk over een mogelijke terugkeer van zijn personage Glen: nooit of te nimmer.

Steven Yeun speelde in de eerste zeven seizoenen van AMC's The Walking Dead, en zijn personage Glen vond ook volledig volgens de verhalen in de stripboeken zijn graf gedurende seizoen 7. Hij heeft echter sindsdien geen enkele cameo of flashback gehad.

Ook over een spin-off is Yeun niet te spreken. Tijdens een interview in 2018 werd hem al de vraag voorgelegd of een film over Glen niet leuk zou zijn. Hij antwoordde: "Nee, dat zou afschuwelijk zijn. Het was zo lang geleden. Ik ben nu een ander persoon. Ik denk niet dat ik zou kunnen terugkeren naar het personage."

In gesprek met Conan
Tijdens de show Conan Needs A Friend, waar hij was voor de promotie van Jordan Peele's Nope, herinnerde Yeun zich de vraag van twee fans die vroegen of de makers van The Walking Dead hem hadden afgeslacht, of dat hij zelf weg wilde.

Yeun: "Het was ingewikkeld. Soms moet je gewoon accepteren hoe het is en doorgaan. Er was geen druk achter."

Een spin-off, of zelfs een flashback, zit er dus helaas niet in. Gelukkig heeft de acteur weer nieuw onheil gevonden in de nieuwste horrorfilm van Jordan Peele.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
TRAILER: Oost-Duitse spionne op moordtocht in Netflix-serie 'Kleo'
Series / Trailer

TRAILER: Oost-Duitse spionne op moordtocht in Netflix-serie 'Kleo'

De serie duikt op komische maar gewelddadige wijze in het grimmige verleden van het verdeelde Duitsland.

Volgende maand verschijnt de nieuwe serie Kleo op Netflix, waarin een Oost-Duitse spionne zint op wraak nadat ze verraden is. In de serie zal ze na de val van de Muur verhaal gaan halen bij beide partijen, zowel oost als west van de oude grens. Bekijk de spannende trailer hieronder!

Het drama is gebaseerd op enkele waargebeurde gebeurtenissen uit de Duitse geschiedenis en geeft er een komische spin aan in de Netflix-serie. Het verhaal draait om Kleo Straub (Jella Haasse), een ex-huurmoordenaar onder de Stasi.

Een opmerkelijk trio van schrijvers én producenten zijn de eindverantwoordelijken van de serie, namelijk Hanno Hackfort, Richard Kropf en Bob Konrad. De club was eerder ook verantwoordelijk voor de eerste Duitstalige Amazon Original You Are Wanted.

Waar gaat het verhaal over?
Het verhaal volgt Kleo sinds 1987, wanneer zij een zakenman liquideert in West-Berlijn. De huurmoord blijkt echter een val te zijn, en al snel belandt Kleo in het gevang. Na de val van de Muur is ze maar uit op twee zaken: wraak, en antwoorden.

Kleo's klopjacht op de daders uit het verleden is vanaf 19 augustus te streamen op Netflix. Krijg alvast een voorproefje met de trailer hieronder!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.