search
Nieuwe teaser voor 'National Treasure: Edge of History'
Series / Trailer

Nieuwe teaser voor 'National Treasure: Edge of History'

Wederom zal 'Pulp Fiction'-ster Harvey Keitel terugkeren in de serie over Amerikaanse schattenjagers.

Disney heeft onlangs de nieuwe teaser uitgebracht van de aankomende Disney Plus-serie van de beroemde National Treasure-filmreeks. Genaamd National Treasure: Edge of History duikt de serie opnieuw in de wereld van oude Amerikaanse geheimen en schatten. Bekijk de teaser hieronder!

Ook is er bekendgemaakt dat Harvey Keitel zal terugkeren in de serie om zijn rol als Peter Sadusky weer te vervullen. Hij speelde ook al in de eerdere National Treasure-films, maar je kan hem ook kennen van zijn rollen in The Irishman of Moonrise Kingdom.

In de serie zullen ook Lisette Alexis als Jess, Catherine Zeta-Jones als Billie, Zuri Reed als Tasha, Lyndon Smith als FBI Agent Ross, Jake Austin Walker als Liam, Antonio Cipriano als Oren en Jordan Rodrigues als Ethan te zien zijn.

Waar is Nick Cage?
Helaas zal het iconische figuur van Nicolas Cage niet terugkeren in de Disney Plus-serie. In plaats daarvan focust de serie op Jess Morales, een hippe twintiger met een club diverse vrienden. Samen gaan ze op pad om haar familiegeschiedenis te ontrafelen en onderweg een Pan-Amerikaanse schat te vinden.

Bekijk de teaser hieronder. Helaas is er nog geen releasedatum voor de serie.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen