search
Nieuwe 'Star Wars'-serie heeft ongelofelijk budget
Series / Nieuws

Nieuwe 'Star Wars'-serie heeft ongelofelijk budget

Star Wars Skeleton Crew kost nog meer dan een seizoen van bijvoorbeeld The Mandalorian.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Vandaag horen we weer nieuwe verhalen over de serie Star Wars: Skeleton Crew. Volgens een nieuw bericht is een bekende sitcom-acteur in een van de belangrijkste rollen gecast. Ook lijkt het de duurste serie in de Star Wars-franchise tot nu toe te worden.

Lucasfilm kondigde Star Wars: Skeleton Crew officieel aan tijdens de Star Wars Celebration. Het is een van de meest intrigerende series die naar Disney+ komen.

Star Wars: Skeleton Crew
De serie Star Wars: Skeleton Crew focust zich op een groepje kinderen die verdwaald raken in het sterrenstelsel, zoekende naar een weg naar huis.

Een van de hoofdrollen in Star Wars: Skeleton Crew wordt gespeeld door Jude Law. Verder zijn Jon Watts en Christopher Ford betrokken bij de ontwikkeling van de serie.

Het budget is volgens The Hollywood Reporter ook ongelofelijk hoog. Star Wars: Skeleton Crew heeft een budget van 136 miljoen dollar, 20 miljoen daarvan komt van belastingvoordelen van de staat California.

De serie Star Wars: Skeleton Crew wordt naar het schijnt voornamelijk op locatie opgenomen en is daarom zo duur.

Verder is er dus het verhaal van een geliefd sitcom-acteur uit de jaren negentig die gecast is. Alleen weten we dus niet wie.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen