search
Netflix maakte er weer eens feest van met week vol nieuwe series
Series / Featured

Netflix maakte er weer eens feest van met week vol nieuwe series

Streamingdienst Netflix voegde behoorlijk wat nieuwe series toe aan zijn aanbod deze weken.

Vandaag zetten we, zoals elke vrijdag, weer de nieuwe toevoegingen aan het aanbod van Netflix voor je op een rij. Zet je maar schrap, want het is veel!

Better Call Saul (S06E09): Terwijl Mike orde op zaken stelt, wil het kartel Gus spreken. Een herdenkingsreceptie zet Jimmy en Kim op scherp.

Riverdale (S06E20): Aan de vooravond van de oorlog zoekt het Riverdale-team naar informatie over Percival. Jughead test een huiveringwekkende theorie die gevaarlijke gevolgen kan hebben.

When Missing Turns to Murder: Aan de hand van getuigenissen van familie en vrienden worden in deze docuserie verdwijningszaken in het VK gevolgd waarbij het onderzoek naar vermiste personen de mist inging.

Virgin River (seizoen 4): Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

Bad Exorcist (seizoen 2): Geen demon is veilig, want hij is terug met nieuwe inventieve, obscene en dodelijke daden: Bogdan Boner, die zichzelf exorcisme heeft geleerd en kan worden ingehuurd.

Uncle from Another World: Na 17 jaar in coma te hebben gelegen, wordt Takafumi's oom van middelbare leeftijd plotseling wakker. Hij spreekt een onbekende taal en bezit magische krachten.

Jurassic World: Camp Cretaceous (seizoen 5): Zes tieners zijn uitgenodigd in een hypermodern avonturenkamp op Isla Nublar. Als de dinosauriërs uitbreken, moeten de kampeerders samenwerken om te overleven.

Blown Away (seizoen 3): Tien meesterglasblazers halen in deze proeven alles uit de kast om kans te maken op 60.000 dollar aan prijzengeld en de kampioenstitel.

Alchemy of Souls: Een machtige tovenares in het lichaam van een blinde vrouw ontmoet een man uit een prestigieuze familie, die haar hulp nodig heeft om zijn lot te veranderen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen