HBO Max voegt een indrukwekkende 20 (!) series nieuw toe

HBO Max voegt een indrukwekkende 20 (!) series toe

De streamingdienst HBO Max maakt er wederom een feest van met veel nieuws.

Jim Pedd, 23 juli 2022 08:00

12 series met nieuwe seizoenen en 8 series met nieuwe afleveringen. Met 20 toevoegingen is het daarmee een behoorlijk lekkere week op HBO Max!
Parks and Recreation (seizoen 1-7): Leslie Knope, een middenniveau bureaucraat van de parken en recreatie-afdeling van Pawnee, Indiana, poogt haar stadje te verfraaien en haar eigen politieke carrière te bevorderen via de hilarische, alledaagse wereld van de lokale politiek.

Lu
ther
(seizoen 1-5)
: John Luther is een rechercheur die werkt voor de Serious Crime Unit. Hij is obsessief, soms gewelddadig en betaalt een hoge prijs voor zijn toewijding aan zijn werk. Nooit kon hij zich helemaal beschermen tegen de duisterheid waarmee hij moet dealen.

1992: Een razendsnelle serie die ons terugbrengt naar het Italië van de jaren '90, waar 'schone handen' vaak allesbehalve schoon waren!

1993: Een razendsnelle serie die ons terugbrengt naar het Italië van de jaren '90, waar 'schone handen' vaak allesbehalve schoon waren!

1994: Een razendsnelle serie die ons terugbrengt naar het Italië van de jaren '90, waar 'schone handen' vaak allesbehalve schoon waren!

Teenage Euthanasia (seizoen 1): Speelt zich af in de nabije toekomst en draait om de familie Fantasy, die in Florida de begrafenisonderneming Tender Endings runt.

Metalocalypse (seizoen 1-4): De geanimeerde avonturen van Dethklok, een death metal band die zo sterk en succesvol is dat er Illuminati-achtige slechteriken achter hen aan zitten.

Murder at the Cottage: The Search for Justice for Sophie (seizoen 1): In 1996 werd Sophie Toscan du Plantier op brute wijze vermoord bij haar vakantiehuisje in het Ierse Schull, West Cork. In 2019 werd Ian Bailey schuldig bevonden.

Almost Fly (seizoen 1): Drie nerds in West-Duitsland vinden hun stadje de saaiste plek op Aarde. Tot er een auto met Afro-Amerikaanse militairen langsrijdt met dikke hiphop op de speakers. Dan beseffen ze dat ze maar 1 ding willen doen: Rappen.

The Bridge (seizoen 1): De stugge Zweedse Saga Noren en haar collega's Martin Rohde en Hendrik Sabroe uit Denemarken doen gezamenlijk onderzoek naar een moord die precies in het midden van een brug die hun landen verbindt plaatsvond.

Rap Sh!t (seizoen 1): Een komedie over drie vrouwen, een hiphop duo en hun manager, die proberen er wat van te maken in de muziekindustrie van Miami.

Primal (seizoen 2): Een grotbewoner moet uit ellende een vriendschap sluiten met een dinosaurus.

NIEUWE AFLEVERINGEN
DC Super Hero Girls (S02E18)
Roswell, New Mexico (S04E06)
The Anarchists (S01E02)
Mind over Murder (S01E05)
Irma Vep (S01E07)
Tuca & Bertie (S03E03)
Edge of the Earth (S01E02)
Birdgirl (S02E06)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws