search
12 nieuwe series op Disney+ deze week
Series / Featured

12 nieuwe series op Disney+ deze week

Check hier het nieuwe aanbod op streamingdienst Disney+ van deze week.

7 nieuwe series met nieuwe seizoenen en 5 series met nieuwe afleveringen. De oogst op Disney+ was deze week weer erg mooi!

World's Toughest Fixes (seizoen 1): Neem een kijkje in een kerncentrale, haal een vliegtuig uit elkaar en hang aan hoogspanningsleidingen. Riley, onze gastheer, bekijkt zware, industriële reparaties van dichtbij en is vaak op de juiste plek op het juiste moment om ondersteuning te geven.

Wild Crime (seizoen 1): 'Wild Crime' vertelt het verhaal van een van de meest beruchte moorden ooit gepleegd in een nationaal park. De serie volgt special agent Beth Shott van de Investigative Services Branch (de eliterecherche van de National Park Service).

The Most Dangerous Animal of All (seizoen 1): 'The Most Dangerous Animal of All' is een vierdelige documentaire over de zoektocht van een man naar de vader die hem als baby achterliet.

One Captain (seizoen 1): Het verhaal van Francesco Totti's laatste 18 maanden als voetballer, of zijn strijd tegen de tijd en zijn coach, wat eindigt met het hartverscheurendste afscheid van voetbal in de sportgeschiedenis.

Mayans M.C. (seizoen 4): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico.

It Was Always Me (seizoen 1): Op haar 22e verandert Lupes leven plotseling wanneer ze hoort dat haar vader, een beroemde Colombiaanse singer-songwriter, is overleden.

All the same, or not (seizoen 1): Voor Carol en haar vriendinnen begint een nieuw schooljaar, waarin ze vaak naar het strand gaan en zich gaan vermaken in hun geliefde Rio de Janeiro.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Solar Opposites (S03E04)
Only Murders in the Building (S02E05)
El Galán. La TV cambió, él no (S01E07)
Big Sky (S02E15)
9-1-1: Lone Star (S03E16)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen