search

Ons nieuws van zaterdag 23 juli 2022

Wow! Aang is terug voor meer 'Avatar: The Last Airbender'!
Series / Nieuws

Wow! Aang is terug voor meer 'Avatar: The Last Airbender'!

Avatar: The Last Airbender keert terug met een film die draait om Aang.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De komende jaren explodeert de Avatar: The Last Airbender-franchise. Niet alleen krijgen we een live-action serie te zien van de hand van Netflix, ook werkt Nickelodeon samen met Bryan Konietzko en Michael Dante DiMartino aan een stel nieuwe toevoegingen aan de franchise.

Avatar: The Last Airbender kwam in 2020 op Netflix te staan, waardoor de franchise ineens aan populariteit won. We kregen vervolgens te horen dat Konietzko en DiMartino een eigen studio opgericht hadden: Avatar Studios, en onder dat label nieuwe content zouden ontwikkelen voor Netflix.

Aang keert terug voor meer Avatar: The Last Airbender
Vandaag is bekend gemaakt dat er drie nieuwe animatiefilms komen. De eerste van die films wordt geregisseerd door Lauren Montgomery.

Die film blijkt te draaien om Avatar Aang en zijn beste vrienden. Verder wilde stemactrice Janet Varney, die aanwezig was tijdens de San Diego Comic-Con en dit nieuws de wereld in mocht helpen, niets vertellen over wat we kunnen verwachten van de Avatar: The Last Airbender-film.

De gedachte is dat de Avatar: The Last Airbender-film ook Katara en Sokka weer terug brengt, evenals Toph (die zich in seizoen 2 bij de serie voegde). Het is niet zeker wanneer de Avatar: The Last Airbender-film zich af zal spelen in de tijdlijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Slecht nieuws voor fans van 'The Witcher'
Series / Nieuws

Slecht nieuws voor fans van 'The Witcher'

The Witcher Blood Origin krijgt minder afleveringen en is flink veranderd.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Ergens dit jaar moet de serie The Witcher: Blood Origin debuteren op Netflix. Eerder hoorden we dat Netflix mikt op een release rond de kerst.

Officieel is The Witcher: Blood Origin aangekondigd als een zes afleveringen tellende prequel op The Witcher, die een verhaal vertelt dat zich ruwweg 1.200 jaar eerder afspeelt. Maar dat lijkt niet meer het geval te zijn.

The Witcher: Blood Origin
Volgens de doorgaans zeer betrouwbare site Redanian Intelligence heeft Netflix tussen de heropnames en editing door, het aantal afleveringen van The Witcher: Blood Origin terug gebracht van zes naar vier.

Aflevering 1 en aflevering 6 zouden ruwweg hetzelfde zijn gebleven. De middelste vier afleveringen zouden juist flink veranderd zijn en grotendeels samengevoegd. Ook horen we via Redanian Intelligence dat Jaskier van acteur Joey Batey een veel grotere rol krijgt.

Netflix heeft al dit nieuws rond The Witcher: Blood Origin natuurlijk niet bevestigd. In recente aankondigingen maakte Netflix telkens weer bekend dat het geheel zes afleveringen moet krijgen.

Maar volgens Redanian Intelligence probeerde Netflix de serie The Witcher: Blood Origin dichter bij het origineel te brengen, in een poging het geheel wat gelijkwaardiger te maken.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Tales of the Walking Dead' ziet er dodelijk uit in nieuwe trailer
Series / Trailer

'Tales of the Walking Dead' ziet er dodelijk uit in nieuwe trailer

AMC geeft de nieuwe serie Tales of the Walking Dead een gloednieuwe trailer.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De serie Tales of the Walking Dead gaf zijn eerste volledige trailer vrij tijdens het San Diego Comic-Con panel van de franchise. Over een kleine drie weken gaat de serie van start op AMC en AMC+. Het is nog niet bekend waar de serie in Nederland te streamen is.

De serie Tales of the Walking Dead gaat op zondag 14 augustus van start. We volgen zes losse verhalen, die allemaal duiken in nieuwe personages of oude bekenden.

Tales of the Walking Dead-trailer
Elke aflevering van Tales of the Walking Dead moet op zichzelf gaan staan; de show wordt dan ook in de markt gezet als een anthologie. Zo zien we het verhaal van Dee, de vrouw die we tot nu toe kenden als Alpha van de Whisperers.

Nieuwe personages zijn Terry Crews als Joe, Olivia Munn als Evie, Parker Posey als Blair, Jillian Bell als Gina, Anthony Edwards als Dr. Everett, Poppy Liu als Amy, Daniella Pineda als Idalia, Danny Ramirez als Eric, en Jessie T. Usher als Davon.

Tales of the Walking Dead wordt door AMC als volgt omschreven:

Er staat veel op het spel in elk verhaal, waarbij nieuwe personages tegenover grote en levensbedreigende keuzes komen te staan, en situaties waarbij we de apocalypse door verschillende ogen kunnen ervaren. We ontdekken zo meer werelden, mythologieën en mysteries van The Walking Dead.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Laatste 'The Walking Dead'-trailer onthult bizarre nieuwe zombie
Series / Trailer

Laatste 'The Walking Dead'-trailer onthult bizarre nieuwe zombie

De serie The Walking Dead gaat richting het einde en doet het ineens helemaal anders.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
AMC heeft de trailer voor The Walking Dead: The Last Episodes vrijgegeven tijdens het laatste Comic-Con panel van de serie afgelopen vrijdag. Het gaat om een drie minuten durende, uitgebreide, blik op wat er komen gaat.

The Walking Dead neemt na elf seizoenen en twaalf jaar afscheid. Het derde en laatste deel van het elfde seizoen begint op 2 oktober en komt acht weken later tot een einde.

The Walking Dead-trailer
In de nieuwe trailer van The Walking Dead seizoen 11 zien we onder meer hoe Daryl, Carol, Maggie en Negan met hun groepen overlevenden vechten om de New World Order tot een einde te brengen: Commonwealth's Governor Pamela Milton en Lance Hornsby.

AMC gaf ook een synopsis vrij voor de acht afleveringen tellende finale:

In de laatste afleveringen van The Walking Dead zien we bedreigingen om elke hoek, dood en levend, terwijl elke groep steeds weer verwikkeld raakt in onbeheersbare situaties. De groeiende druk duwt hen richting een dag des oordeels. Zullen al hun reizen culmineren in een, of hen voor altijd verdelen?

Extra interessant is het einde van de trailer, dat een heel nieuw type Walker onthult:





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Walking Dead' brengt Rick én Michonne terug!
Series / Nieuws

'The Walking Dead' brengt Rick én Michonne terug!

Maar The Walking Dead krijgt geen film meer, juist wel een nieuwe serie.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Richonne leeft! Rick Grimes en Michonne keren terug naar het Walking Dead Universe. Vier jaar na de exit van Andrew Lincoln uit de serie The Walking Dead, kondigde AMC aan dat hij terug is voor een nieuwe serie.

The Walking Dead had een uitgebreid panel tijdens de San Diego Comic-Con. Daar leerden we dat Lincoln terug is als Rick Grimes, en tegenover Danai Gurira te zien is als Michonne. De serie moet in 2023 te zien zijn op AMC en op AMC+.

The Walking Dead-serie
Het verhaal van Rick en Michonne is dus niet voorbij, ook al is dat wel het geval met The Walking Dead.

De ontwikkeling volgt dus vier jaar nadat AMC aankondigde drie films te gaan maken over Rick Grimes en zijn overleven in de apocalypse. In plaats daarvan begint de nieuwe serie met zes afleveringen. De films? Die komen er niet meer.

AMC kwam ook al met een synopsis voor de serie rond Rick en Michonne.

"De serie is het epische liefdesverhaal van twee personages die veranderd zijn door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstopbare kracht. Door de geesten van wie zij zijn. Rick en Michonne komen terecht in een andere wereld, gebouwd op een oorlog tegen de doden. En uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen zij elkaar vinden, en wie zij zijn in een plek en situatie zoals ze die niet eerder gekend hebben? Zijn ze vijanden? Geliefden? Slachtoffers? Winnaars? Zonder elkaar - zijn ze nog wel in leven? Of komen zij erachter, dat zij ook Walking Dead zijn?"





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Drive'-regisseur komt met neo-noir serie 'Copenhagen Cowboy' voor Netflix
Series / Nieuws

'Drive'-regisseur komt met neo-noir serie 'Copenhagen Cowboy' voor Netflix

Na Amazon-serie Too Old to Die Young gaat Nicolas Winding Refn nu met Netflix samenwerken.

Nicolas Winding Refn, de regisseur van films als Drive, Only God Forgives en The Neon Demon, komt binnenkort met een misdaadserie over de criminele onderwereld van de Deense hoofdstad Kopenhagen.

De serie in kwestie is Copenhagen Cowboy en wordt gemaakt voor en door Netflix. Refn schrijft de scenario's van de zesdelige miniserie en zal alle afleveringen regisseren.

De serie gaat over de jonge Miu (Angela Bundalovic), die zichzelf door de criminele onderwereld van Kopenhagen moet zien te navigeren. Markant is dat de opnames eerder deze maand al werden afgerond en de serie later dit jaar al te streamen zal zijn via Netflix.

Netflix Winding Refn
Refn vertelde het volgende over zijn nieuwe serie en de samenwerking met Netflix, die goed lijkt te zijn bevallen:

"Met Copenhagen Cowboy keer ik terug naar mijn verleden om mijn toekomst te vormen met het maken van een serie. Het is op alle vlakken een geweldige samenwerking gebleken met Netflix. Ik de mensen daar niet alleen als mijn partners, maar ook mijn vrienden. Een nieuwe term is geboren: Netflix Winding Refn."

Andere acteurs die hun opwachting maken in Copenhagen Cowboy zijn Lola Corfixen en Zlatko Buric.

Naast Copenhagen Cowboy werkt Refn ook aan de film Maniac Cop, die gaat over een drugsverslaafde agent in Los Angeles die zijn eigen stad verwoest. Ook werkt de Deen aan tv-serie Les Italiens over een Italiaans-Franse politie-eenheid in Parijs.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Megaserie 'The Wheel of Time' onthult eerste blik op seizoen 2
Series / Video/clip/featurette

Megaserie 'The Wheel of Time' onthult eerste blik op seizoen 2

Het nieuwe seizoen van de serie The Wheel of Time komt er in rap tempo aan (hopen we).

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Wheel of Time is een van de meest populaire en langstlopende fantasyreeksen die er maar zijn. Er werden meer dan 90 miljoen boeken verkocht in de reeks.

De franchise speelt zich af in een grote wereld waarin magie bestaat en enkel bepaalde vrouwen daar gebruik van mogen maken. We volgen in eerste instantie Moiraine, lid van een ongelofelijk machtige organisatie genaamd de Aes Sedai. Zij komt aan in het dorpje Two Rivers, vanuit waar ze met vijf jonge mannen en vrouwen op een epische reis vertrekt. Een van hen is volgens een profetie de Dragon Reborn, die de mensheid zal redden of vernietigen.

The Wheel of Time-serie
De serie The Wheel of Time werd door Prime Video gezien als een eerste proef om te zien of zo'n grote fantasyserie wel publiek zou trekken. Nou, dat hebben we geweten, want wat we kregen was een knap gemaakte serie die een groots verhaal vertelde.

The Wheel of Time kreeg vrij snel een tweede seizoen en inmiddels is ook al een derde seizoen besteld.

Tijdens de San Diego Comic-Con gaf Prime Video, in het kader van dat evenement en de naderende release van het tweede seizoen, een sizzle reel vrij, een reeks beelden van achter de schermen van de opnames van The Wheel of Time seizoen 2.

Wanneer The Wheel of Time seizoen 2 debuteert op Prime Video is nog niet bekend.





Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ weet een wel erg grote slag te slaan tegen Netflix en HBO Max
Series / Nieuws

Disney+ weet een wel erg grote slag te slaan tegen Netflix en HBO Max

Doctor Who komt mogelijk met een nieuwe serie, en die komt dan naar Disney+!?

Disney+ is in gesprek om Doctor Who te streamen. Bloomberg meldt dat het bedrijf in onderhandelingen is getreden met de BBC om de rechten te kopen op een nieuwe Doctor Who-serie.

Bloomberg benadrukt dat het om vroege gesprekken gaat. Daarmee is dus nog niets definitief, maar is het mogelijk een gigantische verandering voor het merk.

Doctor Who-toekomst
De BBC zou Doctor Who nog altijd uitzenden, maar Disney+ zou dan de wereldwijde streaming voor zijn rekening nemen. De serie bestaat al zestig jaar en weet elk seizoen weer miljoenen kijkers te trekken. Zo bezien is het niet gek dat Disney+ probeert de rechten in handen te krijgen.

Recent nog leerden we dat Ncuti Gatawa actrice Jodie Whittaker opvolgt als de nieuwe Doctor.

Dat zal Gatawa samen met Russell. T. Davies gaan doen, die de nieuwe showrunner is van de serie.

Davies mag het speciale seizoen dat ter ere van de zestigste verjaardag van de Doctor Who-franchise gemaakt wordt, vormgeven.

Doctor Who was de afgelopen jaren onder meer op Netflix en Prime Video te streamen, al ging het alleen om de eerste tien seizoenen van de rebootreeks.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Rivaliteit 'Lord of the Rings' en 'Game of Thrones' is waanzin
Series / Nieuws

Rivaliteit 'Lord of the Rings' en 'Game of Thrones' is waanzin

George RR Martin vindt het maar onzin dat fans een strijd zien tussen de franchises.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
George R.R. Martin ging tijdens een recent interview met The Hollywood Reporter in op de rivaliteit waarover gesproken wordt rond HBO's House of the Dragon en Prime Video's The Lord of the Rings: The Rings of Power.

Martin lijkt het allemaal maar onzin te vinden. De twee epische fantasyseries strijden volgens hem niet echt met elkaar. "We worden niet eens op dezelfde avond uitgezonden," aldus Martin. "Het is geen wedstrijd om dood-of-leven of iets dergelijks. Ik wens hen succes. Ik hoop dat zij ons ook succes toewensen. We hoeven niet samengegooid te worden."

House of the Dragon
House of the Dragon probeert volgens de berichten het in elk geval niet anders of beter te doen dan Game of Thrones. De hoeveelheid seks en geweld wordt zelfs wat omlaag gebracht.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power is intussen een grote serie van Prime Video die ingaat op de oorsprong van de Ringen waar Sauron samen met de elf Celebrimbor aan werkte.

House of the Dragon gaat eerder van start, namelijk op 22 augustus, ook hier in Nederland, op HBO Max.

Twee weken later, op 2 september, lanceert men The Lord of the Rings: The Rings of Power op Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' gaat je enorm verrassen
Series / Nieuws

'House of the Dragon' gaat je enorm verrassen

De serie House of the Dragon krijgt een enorme tijdsprong bij zijn eerste seizoen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De prequelserie op Game of Thrones, House of the Dragon, zal een grote tijdsprong in het eerste seizoen bevatten.

Sinds de serie Game of Thrones tot een einde kwam, zoekt HBO naar meerdere spin-offs. Zo wordt gekeken naar Tales of Dunk and Egg, een vervolgserie rond Jon Snow en House of the Dragon. Die serie is gebaseerd op het boek Fire & Blood van Martin.

House of the Dragon
De serie House of the Dragon speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen van Game of Thrones af en volgt de Targaryan-familie in het hoogtepunt van hun macht. We zien de gebeurtenissen die leiden tot een burgeroorlog die de Dance of the Dragons ging heten.

Showrunner Ryan Condal vertelde tijdens een interview met The Hollywood Reporter dat het eerste seizoen van House of the Dragon een tijdsprong van 10 jaar bevat.

Dat was nodig om ervoor te zorgen dat House of the Dragon past binnen de visie van George R.R. Martin. De serie begint met Rhaenrya en Lady Alicent Hightower, gespeeld door kindacteurs Milly Alcock en Emily Carey. Later worden ze gespeeld door Emma D'Arcy en Olivia Cooke.

Condal: "Dit is hoe je dit verhaal correct vertelt. Het is het verhaal van een generationele oorlog. Alles wordt zo opgebouwd dat, als de eerste zwaardslag valt, je alle spelers begrijpt."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'House of the Dragon' heeft geen leuke personages
Series / Nieuws

'House of the Dragon' heeft geen leuke personages

Bedenker George RR Martin vertelt dat House of the Dragon geen likable personages heeft.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Recent onthulde schrijver George R.R. Martin dat de serie House of the Dragon enorm afwijkt van Game of Thrones. Met name op 1 belangrijk aspect: het type personages dat we zien.

House of the Dragon speelt zich 200 jaar voor de gebeurtenissen in Game of Thrones af. We zien een tijd waarin de Targaryen-familie uit elkaar begint te vallen, wegens een dispuut over de troonopvolging. Dat leidt tot een burgeroorlog, ook wel bekend als de Dance of Dragons.

House of the Dragon-serie
Martin sprak met The Hollywood Reporter over de House of the Dragon-serie.

De schrijver prees de serie en noemt het een 'Shakespeare-achtig tragedie'. Hij claimt dat de serie geen universeel geliefde personages zal bevatten zoals Arya Stark of Jon Snow.

"Het is krachtig, het is levendig, het is duister en als een Shakespeare-achtig tragedie. Er is geen Arya, een personage waar iedereen van gaat houden. Ze hebben allemaal hun tekortkomingen. Ze zijn allemaal menselijk. Doen allemaal goede dingen, maar net zo goed ook slechte dingen. Ze zijn gedreven door verlangen naar macht, door jaloezie en oude wonden, net als menselijke wezens. Net als ik hen schreef."

House of the Dragon is over een maand te zien op HBO Max.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Opvallende 'Game of Thrones'-serie werd bijna gemaakt
Series / Nieuws

Opvallende 'Game of Thrones'-serie werd bijna gemaakt

Game of Thrones kreeg bijna een nieuwe serie die zou draaien om Aegon.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na het einde van Game of Thrones in 2019, begon HBO met zoeken naar manieren om de immense populariteit van de franchise om te zetten in waarde voor zijn platform. Meerdere spin-offs werden in de maak genomen.

Zo besloot HBO in eerste instantie tot de opnames van de prequelserie The Long Night, maar die viel dusdanig tegen dat men ondanks een pilot van 35 miljoen dollar, er een streep doorheen zette. Wel wordt de serie House of the Dragon gemaakt, en die zal over krap een maand debuteren op HBO Max.

Game of Thrones spin-offs
The Hollywood Reporter meldt dat HBO even overwogen heeft een Game of Thrones-serie te maken die zou duiken in de verovering van Westeros door Aegon I Targaryen.

De serie zou gemaakt worden door Rand Ravich en Far Shariat. We zouden dan zien hoe Aegon zes van de zeven koninkrijken verovert met behulp van zijn zussen en hun draken. Enkel Dorne wist hen af te houden. De serie zou Aegon I als een dronkaard neergezet hebben.

De verovering van Westeros was een cruciale tijd in de geschiedenis van de Seven Kingdoms. De invasie was generaties lang te merken en leidde tot enorme problemen onder meer door de wijze waarop de troonopvolging vorm kreeg.

HBO is enorm selectief in de Game of Thrones spin-offs die gemaakt worden.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nog meer haat voor Prime Video's 'Lord of the Rings'-serie
Series / Nieuws

Nog meer haat voor Prime Video's 'Lord of the Rings'-serie

The Lord of the Rings: The Rings of Power krijgt veel haat op YouTube.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een serie als The Lord of the Rings: The Rings of Power moet wel haters en 'lovers' trekken. Hij is immers zo groot en wordt zo breed in de markt gezet, dat er wel mensen moeten zijn die er enorme liefde en enorme haat voor voelen.

Maar de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power lijkt volgens Forbes buitensporig veel haat te trekken. De serie zette vorige week zijn 'main teaser' online op YouTube, een video die op het Prime Video-kanaal maar liefst 10 miljoen keer bekeken werd in enkele dagen tijd.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-dislikes
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power trekt buitensporig veel dislikes op de video. Volgens Forbes zo'n 230.000 dislikes, tegenover 63.000 likes.

Dat is wel erg veel, vooral voor een serie die zo duur is als deze.

Amazon heeft een budget van zo'n 1 miljard dollar opzij gezet voor de televisieserie en makers J.D. Payne en Patrick McKay ingeschakeld om hem te leiden.

De twee hadden nog niet al te veel ervaring, maar krijgen genoeg vertrouwen van Prime Video om dit enorme project op zich te nemen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien op streamingdienst Prime Video.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
12 nieuwe series op Disney+ deze week
Series / Featured

12 nieuwe series op Disney+ deze week

Check hier het nieuwe aanbod op streamingdienst Disney+ van deze week.

7 nieuwe series met nieuwe seizoenen en 5 series met nieuwe afleveringen. De oogst op Disney+ was deze week weer erg mooi!

World's Toughest Fixes (seizoen 1): Neem een kijkje in een kerncentrale, haal een vliegtuig uit elkaar en hang aan hoogspanningsleidingen. Riley, onze gastheer, bekijkt zware, industriële reparaties van dichtbij en is vaak op de juiste plek op het juiste moment om ondersteuning te geven.

Wild Crime (seizoen 1): 'Wild Crime' vertelt het verhaal van een van de meest beruchte moorden ooit gepleegd in een nationaal park. De serie volgt special agent Beth Shott van de Investigative Services Branch (de eliterecherche van de National Park Service).

The Most Dangerous Animal of All (seizoen 1): 'The Most Dangerous Animal of All' is een vierdelige documentaire over de zoektocht van een man naar de vader die hem als baby achterliet.

One Captain (seizoen 1): Het verhaal van Francesco Totti's laatste 18 maanden als voetballer, of zijn strijd tegen de tijd en zijn coach, wat eindigt met het hartverscheurendste afscheid van voetbal in de sportgeschiedenis.

Mayans M.C. (seizoen 4): In de nasleep van de gebeurtenissen uit 'Sons of Anarchy' volgen we de strubbelingen van Ezekiel "EZ" Reyes, een prospect van de Mayans motorclub aan de grens van Californië/Mexico.

It Was Always Me (seizoen 1): Op haar 22e verandert Lupes leven plotseling wanneer ze hoort dat haar vader, een beroemde Colombiaanse singer-songwriter, is overleden.

All the same, or not (seizoen 1): Voor Carol en haar vriendinnen begint een nieuw schooljaar, waarin ze vaak naar het strand gaan en zich gaan vermaken in hun geliefde Rio de Janeiro.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Solar Opposites (S03E04)
Only Murders in the Building (S02E05)
El Galán. La TV cambió, él no (S01E07)
Big Sky (S02E15)
9-1-1: Lone Star (S03E16)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
HBO Max voegt een indrukwekkende 20 (!) series nieuw toe
Series / Featured

HBO Max voegt een indrukwekkende 20 (!) series nieuw toe

De streamingdienst HBO Max maakt er wederom een feest van met veel nieuws.

12 series met nieuwe seizoenen en 8 series met nieuwe afleveringen. Met 20 toevoegingen is het daarmee een behoorlijk lekkere week op HBO Max!

Parks and Recreation (seizoen 1-7): Leslie Knope, een middenniveau bureaucraat van de parken en recreatie-afdeling van Pawnee, Indiana, poogt haar stadje te verfraaien en haar eigen politieke carrière te bevorderen via de hilarische, alledaagse wereld van de lokale politiek.

Lu
ther
(seizoen 1-5)
: John Luther is een rechercheur die werkt voor de Serious Crime Unit. Hij is obsessief, soms gewelddadig en betaalt een hoge prijs voor zijn toewijding aan zijn werk. Nooit kon hij zich helemaal beschermen tegen de duisterheid waarmee hij moet dealen.

1992: Een razendsnelle serie die ons terugbrengt naar het Italië van de jaren '90, waar 'schone handen' vaak allesbehalve schoon waren!

1993: Een razendsnelle serie die ons terugbrengt naar het Italië van de jaren '90, waar 'schone handen' vaak allesbehalve schoon waren!

1994: Een razendsnelle serie die ons terugbrengt naar het Italië van de jaren '90, waar 'schone handen' vaak allesbehalve schoon waren!

Teenage Euthanasia (seizoen 1): Speelt zich af in de nabije toekomst en draait om de familie Fantasy, die in Florida de begrafenisonderneming Tender Endings runt.

Metalocalypse (seizoen 1-4): De geanimeerde avonturen van Dethklok, een death metal band die zo sterk en succesvol is dat er Illuminati-achtige slechteriken achter hen aan zitten.

Murder at the Cottage: The Search for Justice for Sophie (seizoen 1): In 1996 werd Sophie Toscan du Plantier op brute wijze vermoord bij haar vakantiehuisje in het Ierse Schull, West Cork. In 2019 werd Ian Bailey schuldig bevonden.

Almost Fly (seizoen 1): Drie nerds in West-Duitsland vinden hun stadje de saaiste plek op Aarde. Tot er een auto met Afro-Amerikaanse militairen langsrijdt met dikke hiphop op de speakers. Dan beseffen ze dat ze maar 1 ding willen doen: Rappen.

The Bridge (seizoen 1): De stugge Zweedse Saga Noren en haar collega's Martin Rohde en Hendrik Sabroe uit Denemarken doen gezamenlijk onderzoek naar een moord die precies in het midden van een brug die hun landen verbindt plaatsvond.

Rap Sh!t (seizoen 1): Een komedie over drie vrouwen, een hiphop duo en hun manager, die proberen er wat van te maken in de muziekindustrie van Miami.

Primal (seizoen 2): Een grotbewoner moet uit ellende een vriendschap sluiten met een dinosaurus.

NIEUWE AFLEVERINGEN
DC Super Hero Girls (S02E18)
Roswell, New Mexico (S04E06)
The Anarchists (S01E02)
Mind over Murder (S01E05)
Irma Vep (S01E07)
Tuca & Bertie (S03E03)
Edge of the Earth (S01E02)
Birdgirl (S02E06)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.