search
'Cobra Kai'-makers komen met een nieuwe Netflix-serie
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-makers komen met een nieuwe Netflix-serie

De makers van Cobra Kai komen met een gloednieuwe serie voor op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van komedieserie Obliterated van Netflix zijn dan eindelijk van start. De serie brengt de makers van Cobra Kai weer bij elkaar: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television.

Obliterated heeft een hoofdrol voor Alyson Gorske als Lana. Zij is een echte party girl in Las Vegas, die per ongeluk betrokken raakt bij een special forces team. Samen met Gorske spelen ook Thomas Howell (Hagerty, een Army Explosives-expert), Eugene Kim (Dr. Midj) en Paul Yung (een piloot van de Air Force) rollen.

Obliterated-castleden
De serie Obliterated heeft natuurlijk meer hoofdrolspelers. Zo is Paola Lazaro te zien als Angela Gomez, een getalenteerde scherpschutter. Acteur Terrence Terrell is te zien als Trunk, een Navy SEAL. En Amalia Yoo speelt de rol van Maya Choi, een onervaren NSA-expert die voor het eerst in het veld werkt.

Obliterated wordt een heerlijke Netflix-serie, lijkt het. En met name als de makers Hurwitz, Schlossberg en Heald erin slagen de energie van Cobra Kai vast te houden, heeft deze echte kans van slagen.

Obliterated wordt als volgt omschreven:

"Obliterated is een actiekomedie met hoog tempo, die het verhaal vertelt van een eliteteam van de special forces die een dodelijke bedreiging naar Las Vegas afwenden. Na hun feestje, vol drank, drugs en seks, komt het team erachter dat de bom die ze uitschakelden nep is. Het dronken team moet hun beperkingen overwinnen, hun persoonlijke problemen aan de kant zetten, de echte bom vinden en de wereld redden."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen