search
3 nieuwe series die je deze week niet wil missen op HBO Max, Netflix en Prime Video
Series / Featured

3 nieuwe series die je deze week niet wil missen op HBO Max, Netflix en Prime Video

HBO Max, Netflix en Prime Video voegen drie toffe nieuwe niet te missen series toe.

Met de vele streamingdiensten die er zijn en vele series die wekelijks gelanceerd worden, is het moeilijk de bomen door het bos te zien. Maar geen nood, we zetten elke week drie toffe tips voor je op een rij.

Deze week hebben we series van Netflix, HBO Max en Prime Video.

VANAF 28 JULI OP NETFLIX
Another Self: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.

VANAF 28 JULI OP HBO MAX
PRETTY LITTLE LIARS: ORIGINAL SIN: Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar. Nu, in de huidige tijd, wordt een groep tienermeisjes - gloednieuw leugenaars - gekweld door een onbekende persoon en gedwongen om te betalen voor de geheime zonde die hun ouders twee decennia geleden zijn begaan... evenals die van henzelf. In het duistere, coming-of-age, horror-getinte drama bevinden we ons mijlenver weg van Rosewood, maar binnen het bestaande Pretty Little Liars-universum, in een gloednieuwe stad, met een nieuwe generatie Little Liars. Gemaakt door Roberto Aguirre-Sacasa en Lindsay Calhoon Bring, met in de hoofdrollen Chandler Kinney, Bailee Madison, Maia Reficco, Zaria en Malia Pyles.

PAPER GIRLS OP PRIME VIDEO (vanaf 29 JULI 2022)
De serie Paper Girls is gebaseerd op de comics geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chiang met in de hoofdrollen Camryn Jones, Riley Lai Nelet, Sofia Rosinsky, en Fina Strazza. In de vroege ochtenduren na Halloween 1988 zijn vier krantenbezorgsters Erin, Mac, Tiffany en KJ op hun bezorgroute als ze verstrikt raken in het kruisvuur van strijdende tijdreizigers, waardoor hun leven voorgoed een andere wending krijgt. Ze worden naar de toekomst getransporteerd en ze moeten een manier zien te vinden om terug te keren naar het verleden, een reis die hen oog in oog brengt met de volwassen versies van henzelf. Terwijl ze zich verzoenen met het feit dat hun toekomst heel anders is dan dat ze zich als 12-jarige voorstelden, worden ze opgejaagd door een militante groep tijdreizigers die bekend staat als de Old Watch, die tijdreizen verboden hebben om aan de macht te blijven. Om te overleven moeten de meisjes hun verschillen overwinnen en leren om elkaar, en zichzelf, te vertrouwen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen