search

Ons nieuws van maandag 25 juli 2022

'See' seizoen 3-trailer toont gevaarlijk nieuw wapen
Series / Nieuws

'See' seizoen 3-trailer toont gevaarlijk nieuw wapen

In een nieuwe trailer van See seizoen 3 zien we een gevaarlijk nieuw wapen.

Tijdens het Apple TV+-panel op San Diego Comic-Con kregen we een nieuwe trailer te zien van See seizoen 3, waarin een gevaarlijk nieuw wapen centraal staat.

De officiële trailer van de Apple TV+-serie See volgt Voss die terugkeert naar het Payan Kingdom nadat een gevaarlijke nieuw wapen is opgedoken dat een grote bedreiging vormt voor zijn vrouw en geadopteerde kinderen.

Trailer See seizoen 3
Het wapen richt enorme schade aan, in staat om duizenden mensen tegelijk te vermoorden en zelfs volledige steden mee te vernietigen. De serie See speelt zich af in de verre toekomst, honderden jaren nadat de mensheid volledig blind is geworden en dus niets meer kan zien.

Jason Momoa speelt wederom de hoofdrol als Baba Voss in dit derde en laatste seizoen van See. Verder wordt hij vergezelt door onder andere Sylvia Hoeks, Hera Hilmar, Christian Camargo, Archie Madekwe en Nesta Cooper.

26 augustus gaat het seizoen van start op Apple TV+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Schrijver deelt update over releasedatum 'Percy Jackson and the Olympians'
Series / Nieuws

Schrijver deelt update over releasedatum 'Percy Jackson and the Olympians'

Rick Riordan, schrijver van de Percy Jackson-boeken, heeft een update gegeven over de releasedatum van de serie.

Momenteel wordt er hard gewerkt aan een Percy Jackson-serie, genaamd Percy Jackson and the Olympians. Nu heeft de schrijver van de boeken gedeeld wanneer we de serie ongeveer op Disney Plus kunnen verwachten.

Dat heeft Rick Riordan gedaan in een blog op zijn website. Waar hij voorheen dacht dat de serie in 2023 kon verschijnen, lijkt het nu 2024 te worden.

Releasedatum Percy Jackson and the Olympians
Het volgende zegt hij precies:

"Ik hoor dat er een paar zeer onrealistische releasedata rondgaan op social media, dus ik ben hier om je verwachtingen te temperen. Voorheen heb ik gezegd dat mijn eigen gok ergens in 2023 zou zijn. Ik waarschuwde echter ook dat dit zeker nog kon veranderen. Nu ik een beter beeld heb van het werk dat erbij komt kijken, is dit wat ik verwacht: we hebben waarschijnlijk tot december of januari nodig om alle afleveringen van seizoen 1 te filmen, wat ongeveer een maand filmen is per aflevering."

Verder geeft hij aan dat hij daarom verwacht dat post-productie begin 2023 van start zal gaan, wat ook maanden gaat duren. Daarna zegt hij dat hij gokt op een begin 2024 releasedatum, maar dat ook dit weer onzeker is. Uiteindelijk bepaald de studio wanneer de serie er klaar voor is.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan over 'The Walking Dead' spin-off
Series / Nieuws

Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan over 'The Walking Dead' spin-off

Twee The Walking Dead-acteurs geven een teaser over een aankomende spin-off.

De twee bekende The Walking Dead-acteurs Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan hebben in een korte video uitgelegd waarom ze niet op San Diego Comic-Con te vinden zijn, en het is goed nieuws voor The Walking Dead-fans!

San Diego Comic-Con vond afgelopen weekend plaats en natuurlijk waren er veel bekende acteurs, producenten en schrijvers aanwezig. Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan ontbraken echter, omdat ze druk bezig waren met hun volgende project.

The Walking Dead spin-off
Dat project heet Isle of the Dead, en het is een The Walking Dead spin-off met Negan en Maggie in de hoofdrol. Momenteel is het filmen van deze serie bezig, waardoor beide acteurs niet in staat waren om bij San Diego Comic-Con aanwezig te zijn.

In de video geven ze aan dat ze het erg lastig vonden om afscheid te nemen van de crew en fans van The Walking Dead. Het laatste seizoen van die langlopende serie komt later dit jaar tot een einde.



Tevens beloven beide acteurs volgend jaar wel aanwezig te zijn op het evenement. De spin-off Isle of the Dead moet volgend jaar uitkomen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Mandalorian' nog steeds de populairste 'Star Wars'-serie
Series / Nieuws

'The Mandalorian' nog steeds de populairste 'Star Wars'-serie

Ondanks dat Obi-Wan Kenobi onlangs verscheen, is The Mandalorian nog steeds de meest populaire Star Wars-serie.

Dat The Mandalorian al sinds de eerste aflevering in 2019 een doorslaand succes is, is geen geheim meer. Maar ook na het onlangs verschenen Obi-Wan Kenobi is de serie nog steeds de nummer één Star Wars-serie.

Dat blijkt nieuwe data van Nielsen. De reacties op Obi-Wan Kenobi waren gemixt, maar vanwege de grote hype vooraf was de verwachting dat de serie toch erg veel bekeken zou worden. Maar genoeg om The Mandalorian voorbij te streven, was het niet.

Star Wars op Disney Plus
De eerste vier afleveringen van Obi-Wan Kenobi werden in totaal 3,3 miljard minuten gekeken in de Verenigde Staten, terwijl de eerste vier afleveringen van The Mandalorian seizoen 1 voor 2,2 miljard minuten bekeken werden met slechts de helft van het aantal Disney Plus-abonnees.

Afleveringen van Obi-Wan Kenobi duren gemiddeld langer dan The Mandalorian-afleveringen, wat ook een rol speelt. The Mandalorian was overigens wel de meest populaire serie van het moment toen de serie in première ging, wat Obi-Wan Kenobi niet kan zeggen.

Nadelig voor Obi-Wan Kenobi is dat de release van de serie ongeveer tegelijk viel met de release van Ms. Marvel en het immens populaire Stranger Things op Netflix.

Het derde seizoen van The Mandalorian is momenteel in ontwikkeling, en moet begin 2023 een keer verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Historische 'Game of Thrones'-oorlog in trailer 'House of the Dragon'
Series / Trailer

Historische 'Game of Thrones'-oorlog in trailer 'House of the Dragon'

De eerdere San Diego Comic Con trailer in een verlengde versie.

Voorafgaand aan de start in augustus heeft HBO een uitgebreide trailer voor de langverwachte Game of Thrones prequelserie House of the Dragon onthult en deze hint verder naar de oorlog die gaat komen.

Afgelopen zaterdag was er veel nieuws over House of the Dragon in San Diego Comic-Con. Tijdens het panel onthulde HBO Max nieuwe beelden van de prequel en toen we er al een uitgebreidere versie belooft die voor het eerst werd uitgezonden tijdens de Shark Week-shows, op zondagavond op Discovery.

Trailer en poster House of the Dragon
Vanaf 22 augustus is het tiendelige eerste seizoen te volgen op HBO Max. Een tweede seizoen lijkt onoverkomelijk. Na de trailer zie je ook een nieuwe poster met daarop actrice Emma D'Arcy (Mothering Sunday) als haar personage Princess Rhaenyra Targaryen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Chucky is terug in trailer tweede seizoen 'Chucky'!
Series / Nieuws

Chucky is terug in trailer tweede seizoen 'Chucky'!

De moordpop heeft dit keer nieuwe en bekende vijanden en bondgenoten.

De zender SYFY heeft de eerste officiële trailer vrijgegeven voor het tweede seizoen van "Chucky, dat begin oktober terugkeert op de zender.

Het nieuwe seizoen laat ons onder meer de terugkeer van Glen en Glendazien, het genderfluïde kind van Chucky en Tiffany met Lachlan Watson als beide versies van het personage.

In het tweede seizoen kruist de moordende pop Chucky (Brad Dourif) het pad van verschilllende aartsvijanden, oude bondgenoten en nieuwe prooien terwijl hij angst en chaos probeert teweeg te brengen waar hij ook gaat.

Trailer seizoen 2 van Chucky
Nadat zijn duivelse plan om de kinderziekenhuizen in Amerika binnen te vallen in seizoen één werd verijdeld, zoekt Chucky nu wraak op degenen die hij verantwoordelijk houdt: de overlevende tieners Jake (Zackary Arthur), Devon (Bjorgvin Arnarson) en Lexy (Alyvia Alyn Lind). Samen met zijn ex Tiffany (Jennifer Tilly) zijn zij nu zijn gezworen vijanden.

Meg Tilly, Gina Gershon, Joe Pantoliano, Tony Nappo, Lara Jean Chorostecki en Sutton Stracke schitteren ook in de nieuwe serie, samen met andere terugkeerders zoals Fiona Dourif, Alex Vincent, Christine Elise en Barbara Alyn Woods. Devon Sawa zal een nieuw personage spelen.

Vanaf 5 oktober start het tweede seizoen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Lord of the Rings' maakt wel erg pijnlijke fouten
Series / Nieuws

'Lord of the Rings' maakt wel erg pijnlijke fouten

The Lord of the Rings: The Rings of Power had een panel op de Comic-Con met best wat fouten.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power kreeg een uitgebreide presentatie tijdens de San Diego Comic-Con. Deze werd gepresenteerd door Stephen Colbert, maar blijkt best wat fouten bevat te hebben.

Enkele pijnlijke momenten lichten we uit in dit artikel. The Lord of the Rings: The Rings of Power pakte natuurlijk de spotlight met een trailer die er zeer veelbelovend uit zag.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-foutjes
Maar ondanks die mooie trailer, zaten er ook wat minder mooie kanten aan het The Lord of the Rings: The Rings of Power-panel. Zo zei Stephen Colbert dat Celebrimbor de One Ring maakte.

Een grove fout, vooral voor iemand als Colbert, die zichzelf presenteerde als een superfan. In het werk van J.R.R. Tolkien lezen we dat de Ring in het diepste geheim gemaakt werd door Sauron in de vuren van Mount Doom. Celebrimbor was zich daar wel bewust van en verborg daarom de drie ringen die hij zelf gemaakt had, waarna oorlog woedde.

Verder claimde een van de castleden dat de elfen "inherent ongelukkig" zijn. Dat klopt echter niet, want we lezen in de werken van Tolkien dat de elfen voor het grootste deel zeer gelukkig waren. Juist gelukkig, gezien hun vredige levens in de glorie van de Valar.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is vanaf 2 september te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Scarlet Witch is terug in een Marvel-serie
Series / Nieuws

Scarlet Witch is terug in een Marvel-serie

Elizabeth Olsen speelt weer de rol van Scarlet Witch in een Marvel-serie voor Disney+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Hoewel Elizabeth Olsens Scarlet Witch ogenschijnlijk om het leven kwam aan het einde van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, keert ze hoe dan ook terug voor nog een project in het Marvel Cinematic Universe (MCU).

Tijdens het Marvel Animation Comic-Con International panel van de San Diego Comic-Con, onthulde men dat de serie What If een tweede seizoen krijgt met een paar oude bekenden.

Scarlet Witch-terugkeer
Zo blijkt dat Scarlet Witch weer terug is, in de aflevering What If Captain Carter Fought the Hydra Stomper. Daarin keert Steve Rogers terug in het harnas uit de titel. Alleen vecht hij nu tegen Captain Carter en haar bondgenoten.

De presentatie onthulde ook meer van wat we mogen verwachten van het tweede seizoen. Zo gaat Iron Man op reis naar Sakaar, zagen we een Mad Max-achtige rits gebeurtenissen, en veranderingen tussen Shang-Chi en de Avengers. Ook clashen Odin en Wenwu!

De serie What If verkent alternatieve tijdlijnen in het MCU, die kleine veranderingen in grote momenten laten zien. Zo werd T'Challa Star-Lord en zagen we Captain Carter de eerste Avenger worden.

De serie What If is op Disney+ te zien en is vernieuwd voor een derde seizoen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Waarom de 'The Walking Dead'-films er niet meer gaan komen
Series / Nieuws

Waarom de 'The Walking Dead'-films er niet meer gaan komen

The Walking Dead zou eigenlijk drie (!) films krijgen en krijgt er nu geen een.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De wereld heeft Rick Grimes nodig. Maar vorige week werd tijdens het The Walking Dead Universe-panel van de San Diego Comic-Con onthuld dat de films rond Rick Grimes er niet meer gaan komen.

Oorspronkelijk zou Rick Grimes een eigen The Walking Dead-filmtrilogie krijgen. Maar AMC ziet het niet meer zitten om die serie te maken.

The Walking Dead-films
De The Walking Dead-films komen er niet meer. Dat terwijl men oorspronkelijk bedacht had de The Walking Dead-franchise naar het witte doek te brengen met een grote en ambitieuze televisieserie.

Rick zou daarin weer de hoofdrol krijgen. Maar nu blijkt dat we een serie krijgen, een miniserie met zes afleveringen die ruwweg even lang duurt als de drie feature films. Fans vroegen zich af wat dit betekent en volgens Variety's Justin Kroll komen de films er niet.

"Volgens bronnen werd de keuze om voor een miniserie te gaan, gemaakt toen er een regime- change plaatsvond bij AMC networks, met nieuw leiderschap dat dit verhaal wil afronden op het eigen netwerk in plaats van in de bioscoop".

Waarom AMC dit besloot is niet bekend gemaakt. Maar de zes weken waarin zo'n serie te zien is, kan natuurlijk voor veel kijkers zorgen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meest succesvolle serie op Apple TV+ keert terug
Series / Nieuws

Meest succesvolle serie op Apple TV+ keert terug

De hitserie For All Mankind krijgt ook een vierde seizoen van streamingdienst Apple TV+.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Er zijn heel wat sci-fi projecten geweest die de aandacht van een breed publiek trokken. Maar zelden trekken de series gaandeweg een groter en groter publiek.

Een van de series waar dat wel voor geldt, is For All Mankind. De serie van Apple TV+ blijkt een vierde seizoen te krijgen. Dat kondigde Apple aan tijdens het San Diego Comic-Con panel van de serie. De opnames van seizoen 4 gaan volgende maand van start. Intussen komt wekelijks een nieuwe aflevering van het derde seizoen online.

For All Mankind
For All Mankind is een serie gemaakt door Ronald D. Moore, in samenwerking met Ben Nedivi en Matt Wolpert.

Het nieuwe seizoen wordt volgend jaar opgenomen en brengt onder meer Joel Kinnaman, Shantel VanSanten, Jodi Balfour, Sonya Walger, Krys Marshall, Cynthy Wu, Casey Johnson, Coral Peña, Wrenn Schmidt en Edi Gathegi terug.

For All Mankind verkent wat er gebeurd zou zijn als de wereldwijde space race nooit gestopt was. In deze wereld won de USSR het van de Verenigde Staten in de race om als eerste een mens op de maan te zetten.

Seizoen 3 van For All Mankind ging van start op 10 juni en volgt niet alleen de twee naties die strijden, maar ook een onverwachte aanvullende deelnemer.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ onthult veelbelovende trailer 'She-Hulk'
Series / Trailer

Disney+ onthult veelbelovende trailer 'She-Hulk'

De nieuwe serie She-Hulk komt er in rap tempo aan, over een paar dagen!

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Marvel Studios heeft heel wat nieuws onthuld tijdens zijn San Diego Comic-Con-panel. Een van de onthullingen was een gloednieuwe trailer voor het eerstvolgende project van de filmstudio op Disney+: She-Hulk: Attorney at Law.

De trailer voor She-Hulk: Attorney at Law bevat heel wat nieuwe beelden. Zo krijgen we een betere blik op Hulk die zijn nichtje, Jennifer Walters, ofwel She-Hulk, helpt trainen. Maar er is meer in de trailer!

She-Hulk: Attorney at Law-beelden
De beelden van She-Hulk: Attorney at Law onthullen namelijk ook een blik op Jennifers werk als advocaat die Emil Blonsky, ofwel Abomination, moet verdedigen in de rechtbank. Die zagen we voor het laatst nog in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, waarin hij samen met Wong vocht.

She-Hulk: Attorney at Law is ook meteen de vierde keer dat Wong in het vierde deel van het MCU te zien is.



She-Hulk: Attorney at Law volgt Jennifer Walters terwijl zij een complex leven leidt. Ze is een advocaat van ergens in de dertig en heeft tegelijk dezelfde krachten als de Hulk.

De serie She-Hulk: Attorney at Law is in augustus op Disney+ te zien.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Superdrukke week op Netflix met nieuwe series
Series / Featured

Superdrukke week op Netflix met nieuwe series

Het aanbod van Netflix gaat weer enorm groeien de komende paar dagen.

Wat een drukte! In de laatste week van juli voegt Netflix nog heel wat series nieuw toe aan zijn aanbod. Zoals je gewend bent op maandagen, zetten we de toevoegingen weer op een rij.

VANAF 26 JULI
DI4RIES: Eerste liefdes, eerste kussen, plezier met vrienden ... en ruzies met rivalen. In de gangen van de middelbare school Galileo Galilei gebeurt er elke dag iets verrassends.

VANAF 27 JULI
Dream Home Makeover (seizoen 3): Echte gezinnen zoeken naar het perfecte huis dat bij hun eigen unieke stijl past. Shea en Syd McGee van Studio McGee maken hun dromen waar.

Car Masters: Rust to Riches (seizoen 4): Het team van Gotham Garage renoveert een bonte verzameling auto's en trucks die ze steeds inruilen om uiteindelijk een prachtauto te bouwen en voor veel geld te verkopen.

Rebelde (seizoen 2): Wanneer op Elite Way School een nieuw schooljaar begint, bedreigt een bekende vijand, het geheime genootschap de Loge, de muzikale hoop van eerstejaarsleerlingen.

The Most Hated Man on the Internet: Een volhardende moeder is vastbesloten om de foto's van haar dochter van een wraakpornowebsite te verwijderen en onderneemt online een kruistocht om de wrede oprichter te stoppen.

VANAF 28 JULI
Another Self: Drie vrienden arriveren in een badplaats. Ze komen er in contact met hun spirituele zelf en worden plotseling geconfronteerd met onopgeloste trauma's uit hun familieverledens.

Keep Breathing: Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.

VANAF 29 JULI
Fanático: Als de grootste fan van een artiest probeert de persoonlijkheid van zijn idool aan te nemen, komt hij erachter dat het bestaan van een superster niet zo makkelijk is.

Uncoupled: Een makelaar in New York is stomverbaasd als zijn vaste vriend hem verlaat. Nu zal hij opnieuw moeten beginnen en als veertiger weer moeten gaan daten.

Rebel Cheer Squad: A Get Even Series: Drie cheerleaders op een chique privéschool blazen de antipestclub van hun oud-klasgenoten nieuw leven in. Samen gaan ze de strijd aan tegen onrechtvaardigheid.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Remarriage & Desires'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Remarriage & Desires'

Met veel gekonkel en plottwists maakt deze Zuid-Koreaanse dramaserie één ding duidelijk: trouwen is een kat-en-muisspel.

Regie: Kim Jung Min | Cast: Kim Hee-seon ( (Seo Hye-seung), Hyun Wook-lee (Lee Hyung-joo), Jeong Eu-Gene (Jin Yoo-hee), Park Hoon (Cha Seok-jin), Ji-Yeon Cha (Choi Yoo-sun) e.a. | Aantal afleveringen: 8 | Speelduur: 55-71 minuten | Jaar: 2022

In het Zuid-Koreaanse drama Remarriage & Desires draait alles om het vinden van de perfecte huwelijkspartner. Dat blijkt echter nog niet zo makkelijk als iedereen verschillende belangen op het spel heeft staan. Geld, macht en liefde spelen allemaal een rol. De betrokken personages geven geen strobreed toe en dat betekent een serie waarin ook de kijker constant op zijn hoede is voor weer een plottwist of een ander verraad.

Hoofdpersonage van de serie is Seo Hye-seung. Aan het begin van Remarriage & Desires pleegt haar man zelfmoord. Hij heeft haar bedrogen, maar op zijn beurt is hij weer bedrogen door de vrouw op wie hij verliefd werd: Jin Yoo-hee. Yoo-hee heeft hem verleid en vervolgens beschuldigd van fraude en verkrachting, terwijl zij er met het geld vandoor ging. Ze is echter nog niet klaar met haar spelletjes en Hye-seung wil op haar beurt rechtvaardigheid.

De strijd tussen de twee barst echt los als ze bij club Rex terechtkomen, een bureau dat de Zuid-Koreaanse elite met daarin de rijkste mannen koppelt aan geschikte vrouwen. Inzet van het spel: de eigenaar van gamebedrijf Hibull. Maar ook een oude geliefde van Hye-seung en de stiefzoon van de eigenaar van club Rex, is van de partij. Alsof dat nog niet genoeg is zijn er ook nog politici en andere familieleden die allemaal iets willen. Zeker in de eerste afleveringen is het af en toe wat lastig iedereen uit elkaar te houden.

Als iedereen uiteindelijk geïntroduceerd is en de serie geschetst heeft welke motivaties de personages hebben, begint het interessant te worden. Iedereen probeert elkaar te slim af te zijn en door de wisselende partnerschappen moet je als kijker blijven opletten. Wiens belangen komen overeen met die van de ander, wie zal wie verraden? De plottwists weten te verrassen zonder dat ze compleet ongeloofwaardig worden. De schrijvers zijn zich goed bewust van ieders einddoel. Soms vallen dingen wellicht wat te makkelijk op hun plek, maar over het algemeen kan dat de pret niet drukken.

Dat het verhaal zich afspeelt in een rijk milieu betekent dat er volop dure auto's, bijzondere feestjes en prachtige kleding voorbijkomen. De serie is daardoor nooit saai om te bekijken, maar brengt ook een zekere afstand met zich mee. De personages zien er zo perfect uit dat het even duurt voor ze overkomen als echte mensen.

Daarnaast is het zo dat door al het gekonkel de ontwikkeling van de romantische verhaallijnen wat ondersneeuwt. Hoewel beide mannen die interesse hebben in Hye-seon sympathiek worden neergezet, is Hye-seon de hele tijd dusdanig bezig met alle andere dingen in haar leven dat de aantrekkingskracht erg oppervlakkig blijft. Dat ze uiteindelijk met een van hen eindigt zal niet als een verrassing komen en de keuze ook niet, maar dat weet niet de gewenste voldoening te geven.

Hoewel op dat gebied de diepgang ontbreekt, wordt de serie in het algemeen wel beter. Naast dat de kijker eerst moet wennen aan de hoeveelheid personages, wordt aan het begin van de serie meer gespeeld met het onnodig door elkaar mixen van heden en verleden. Daarbij komen ook storende herhalingen van scènes kijken. Als Remarriage & Desires op stoom komt gebeurt dat veel minder. Dat doet de spanningsboog goed.

Het einde laat heel duidelijk de mogelijkheid van een volgend seizoen zien, al dan niet met een grotendeels nieuwe cast. Het concept rond de gearrangeerde huwelijken laat dat makkelijk toe, maar of het veel gaat toevoegen is de vraag. Als er een tweede seizoen volgt, zou het in ieder geval beter zijn om de huidige personages verder uit te diepen dan opnieuw een huwelijksstrijd neer te zetten waarbij de chemie tussen de kandidaten te weinig ruimte krijgt om tot volle bloei te komen.

★★★☆☆

Remarriage & Desires is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Game of Thrones'-schrijver voorlopig niet 'welkom' in zijn nieuwe serie
Series / Nieuws

'Game of Thrones'-schrijver voorlopig niet 'welkom' in zijn nieuwe serie

House of the Dragon heeft voorlopig geen plaats voor George RR Martin.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
George R.R. Martin is schrijver, scenarist, TV-producent en iemand die heel goed is in het uitstellen van werk. Kijk maar naar de release van zijn boek The Winds of Winter, het zesde van zeven geplande delen die het verhaal van A Song of Ice and Fire moeten vertellen.

Het boek laat al dik tien jaar op zich wachten en voorlopig weten we niet wanneer het te lezen is. Intussen krijgen fans gelukkig een nieuwe tv-productie te zien waar Martin aan meewerkte: House of the Dragon. Maar een cameo zit er niet in.

Geen cameo in House of the Dragon
Een fan vroeg of Martin een cameo mag krijgen in House of the Dragon. Maar nee, voorlopig gaat dat niet op. Hij blijkt die cameo pas te mogen maken als het boek The Winds of Winter klaar is.

Tegen de fans legde Martin uit: "Sinds corona toesloeg, heb ik mijn huis de afgelopen jaren bijna niet verlaten. Ik heb geprobeerd corona zoveel mogelijk te vermijden."

Daarna zei hij: "Maar wat je misschien niet weet, is dat ik ook nog aan een boek schrijf. Dat is wat laat."

De schrijver krijgt geen cameo "tot ik klaar ben en dat boek oplever."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Cobra Kai'-makers komen met een nieuwe Netflix-serie
Series / Nieuws

'Cobra Kai'-makers komen met een nieuwe Netflix-serie

De makers van Cobra Kai komen met een gloednieuwe serie voor op Netflix.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De opnames van komedieserie Obliterated van Netflix zijn dan eindelijk van start. De serie brengt de makers van Cobra Kai weer bij elkaar: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg en Josh Heald. De serie wordt geproduceerd door Sony Pictures Television.

Obliterated heeft een hoofdrol voor Alyson Gorske als Lana. Zij is een echte party girl in Las Vegas, die per ongeluk betrokken raakt bij een special forces team. Samen met Gorske spelen ook Thomas Howell (Hagerty, een Army Explosives-expert), Eugene Kim (Dr. Midj) en Paul Yung (een piloot van de Air Force) rollen.

Obliterated-castleden
De serie Obliterated heeft natuurlijk meer hoofdrolspelers. Zo is Paola Lazaro te zien als Angela Gomez, een getalenteerde scherpschutter. Acteur Terrence Terrell is te zien als Trunk, een Navy SEAL. En Amalia Yoo speelt de rol van Maya Choi, een onervaren NSA-expert die voor het eerst in het veld werkt.

Obliterated wordt een heerlijke Netflix-serie, lijkt het. En met name als de makers Hurwitz, Schlossberg en Heald erin slagen de energie van Cobra Kai vast te houden, heeft deze echte kans van slagen.

Obliterated wordt als volgt omschreven:

"Obliterated is een actiekomedie met hoog tempo, die het verhaal vertelt van een eliteteam van de special forces die een dodelijke bedreiging naar Las Vegas afwenden. Na hun feestje, vol drank, drugs en seks, komt het team erachter dat de bom die ze uitschakelden nep is. Het dronken team moet hun beperkingen overwinnen, hun persoonlijke problemen aan de kant zetten, de echte bom vinden en de wereld redden."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.