Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan over 'The Walking Dead' spin-off

Acteurs over 'The Walking Dead' spin-off

Twee The Walking Dead-acteurs geven een teaser over een aankomende spin-off.

Niels Arts, 25 juli 2022 13:59

De twee bekende The Walking Dead-acteurs Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan hebben in een korte video uitgelegd waarom ze niet op San Diego Comic-Con te vinden zijn, en het is goed nieuws voor The Walking Dead-fans!
San Diego Comic-Con vond afgelopen weekend plaats en natuurlijk waren er veel bekende acteurs, producenten en schrijvers aanwezig. Lauren Cohan en Jeffrey Dean Morgan ontbraken echter, omdat ze druk bezig waren met hun volgende project.

The Walking Dead spin-off
Dat project heet Isle of the Dead, en het is een The Walking Dead spin-off met Negan en Maggie in de hoofdrol. Momenteel is het filmen van deze serie bezig, waardoor beide acteurs niet in staat waren om bij San Diego Comic-Con aanwezig te zijn.

In de video geven ze aan dat ze het erg lastig vonden om afscheid te nemen van de crew en fans van The Walking Dead. Het laatste seizoen van die langlopende serie komt later dit jaar tot een einde.Tevens beloven beide acteurs volgend jaar wel aanwezig te zijn op het evenement. De spin-off Isle of the Dead moet volgend jaar uitkomen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: Isle of the Dead, The Walking Dead, AMC, San Diego Comic Con

Populair nieuws