Deze acteur zat enkel in 'Moon Knight' voor het geld

Deze acteur zat alleen in 'Moon Knight' voor poen

Een andere belangrijke reden wat dat het is iets was wat "Paul Newman zou doen."

Mitchell van Vuren, 26 juli 2022 06:35

2022 is een vreemd jaar voor Ethan Hawke. Eerst was hij te zien in zijn Marvel-debuut Moon Knight, en later regisseerde hij de HBO-documentaire The Last Movie Stars over filmlegendes Paul Newman en Joanne Woodward. Nu onthult hij dat hij eigenlijk in de rats zat over zijn rol in de MCU.

Ondanks dat de twee projecten haast elkaars tegenpolen lijken, heeft Hawke geleerd om van beide het beste te maken. In een recentelijk interview met Insider vertelde hij dat hij eerst behoorlijk aan het twijfelen was over zijn rol in Moon Knight als antagonist Arthur Harrow.

Een goed gesprek met zijn familie zou hem hebben overtuigd toch mee te gaan spelen in de superheldenwereld. Zijn dochter zou hem namelijk hebben gevraagd wat Paul Newman zou doen.

De wijsheid van een kind
Hawke: “Ik herinner me dat ik aan de eettafel zat en ik had net 'Moon Knight' aangeboden gekregen. Ik probeerde te beslissen of ik dat zou doen, en toen vroeg mijn jongste dochter Indiana, die toen tien jaar was, zei: 'Pap, wat zou Paul doen?'"

Toen moest Hawke wel toegeven dat Newman in zijn latere rollen het huidige franchise-gedreven entertainmentlandschap zou hebben omarmd - als hij dat echt had gemoeten.

Hawke: “Uiteindelijk is het een baan. Het brengt brood op de plank.”

Bron: Indiewire

Lees meer over: moon knight, marvel, mcu, ethan hawke, paul newman

Populair nieuws