search
Zo werd Ironheart geteast in 'Black Panther'-trailer
Series / Nieuws

Zo werd Ironheart geteast in 'Black Panther'-trailer

Heel kort kregen we in de nieuwe Black Panther-trailer Riri Williams uit Ironheart te zien.

Uit de recente Black Panther: Wakanda Forever-trailer blijkt dat het personage Riri Williams, die volgend jaar haar eigen Disney Plus-serie Ironheart krijgt, een rol gaat spelen in de Black Panther-film.

Wat die rol precies gaat zijn, is nog onduidelijk. Wel zien we Riri bezig met het maken van haar eigen pak, dat ze vermoedelijk pas in Ironheart voor het eerst gaat dragen. In Black Panther: Wakanda Forever zal haar bijdrage waarschijnlijk beperkt zijn.

Riri Williams in Black Panther: Wakanda Forever
De onderstaande screenshots uit de trailer geven ons een hint van wat we kunnen verwachten van Williams' rol in de serie. In de comics ontwikkelt een vijftienjarige Riri haar eigen harnas, dat het sterkste harnas blijkt te zijn sinds het pak van Iron Man. Dat doet ze netjes!

Riri Williams wordt gespeeld door Dominique Thorne. Toen ze in december 2020 aangekondigd werd als de spirituele opvolger van Tony Stark, reageerde ze als volgt:

"Ik was thuis in Delaware toen ik gebeld werd met de vraag of ik deze rol wilde spelen. Het was het beste belletje dat ik ooit kon krijgen."

Dit wordt niet de eerste keer dat Marvel een nieuw personage introduceert in een andere film of serie, voordat hij of zij een eigen verhaal krijgt. Dit deden ze ook met T'Challa, die zijn debuut maakte in Captain America: Civil War voordat hij zijn eigen film kreeg.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen