search
Nieuw op Netflix: De veelbelovende serie 'Another Self'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: De veelbelovende serie 'Another Self'

Het is alweer even geleden dat fans van Turkse series een nieuwe naam mochten verwelkomen...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wie fan is van een goede dramaserie op zijn tijd heeft alweer iets nieuws om naar uit te kijken. Deze week verschijnt op Netflix namelijk de gloednieuwe Turkse dramaserie Another Self. De hoofdrol in de reeks is weggelegd voor Tuba Büyüküstün welke eerder reeds te zien was in Kara Para AÅŸk.

De reeks Another Self vertelt het verhaal van Ada, Sevgi en Leyla. De drie hebben een sterke band met elkaar die reeds begon op de universiteit. Echter wordt die band op een bepaald ogenblik op de proef gesteld wanneer blijkt dat Sevgi kanker heeft.

Mysterieuze man
Wanneer de kanker bij Sevgi wordt vastgesteld beslist ze om zich niet te laten behandelen in het ziekenhuis. In plaats daarvan gaat ze op zoek naar een mysterieuze man genaamd Zaman.

De vriendinnen van Sevgi komen er al snel achter dat ze maar moeilijk op andere gedachten gebracht zal kunnen worden. Het is het begin van een compleet onverwachte reis die ze samen gaan ondernemen.

De Turkse dramaserie Another Self is te bekijken vanaf komende donderdag 28 juli op streamingdienst Netflix. De serie bestaat uit in totaal acht afleveringen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen