search
Goed nieuws voor de fans van de keiharde motorserie 'Mayans M.C.'
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van de keiharde motorserie 'Mayans M.C.'

Het vijfde seizoen van de reeks zal aleen niet meer dit jaar te zien zijn...

Geoffrey Ketels
Goed nieuws voor iedereen die fan is van de Sons of Anarchy spin-off Mayans M.C.. Op het Comic-Con evenement in San Diego werd namelijk bekend gemaakt dat er nog een vijfde seizoen zal verschijnen van de reeks.

De bekendmaking van het vijfde seizoen van Mayans M.C. is niet het enige nieuws dat door de Amerikaanse zender FX de wereld werd ingestuurd op Comic-Con.

Naar de verlenging van de populaire reeks werd ook duidelijk dat de uitvoerend producent, namelijk Elgin James een meerjarig contract heeft afgesloten met de zender. Dit betekent dat er mogelijks nog heel wat meer in de pijplijn zit dan alleen maar een vijfde seizoen voor Mayans M.C..

2023
Het vierde seizoen kwam ongeveer een maand geleden ten einde in de Verenigde Staten. Vorige week verscheen het vierde seizoen dan uiteindelijk ook hier in Nederland. Het vierde seizoen is net als de voorgaande drie te bekijken op Disney+.

Het feit dat Disney de rechten op de reeks heeft bemachtigd zorgt ervoor dat de kans ook ontzettend groot is dat de Nederlandse première van het vijfde seizoen van Mayans M.C. eveneens te bekijken zal zijn op streamingdienst Disney+. Daarvoor moeten fans echter wel nog een beetje geduld hebben. Het vijfde seizoen wordt immers pas volgend jaar verwacht.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen