Teaser voor serie 'Let The Right One In' blaast bloedstollende horrorfilm nieuw leven in

Teaser vampierserie 'Let The Right One In'

De vriendschap tussen een mens en een vampier verloopt niet altijd zoals in 'Twilight'...

Mitchell van Vuren, 27 juli 2022 om 14:34

Na een lange periode van ontwikkeling komen er tekenen van leven over de serie Let The Right One In eindelijk de media in. De vampierserie zal zich richten op een jong vampiermeisje en haar verzorger, maar er staat de kijker een grotere twist te wachten dan te zien was in de voorgaande films, die de inspiratiebron vormden. Bekijk de spannende teaser hieronder!
Fans van de originele roman van auteur John Ajvide Lindqvist, of van de Zweedse verfilming uit 2008 of de Engelse remake uit 2010, zullen kunnen struikelen over duidelijke verschillen met de eerdere werken. Maar de uitgangspunten blijven zeker hetzelfde.

Demián Bichir, die een nominatie voor een Academy Award in zijn zak heeft zitten, leidt de cast van de serie. Hij speelt speelde Mark, die de broer is van vampiermeisje Eleanor. Die wordt gespeeld door Taylor Baez. Verder spelen erin Anika Noni Rose, Grace Gummer, Kevin Carroll, Ian Foreman, Jacob Buster en Nick Stahl.

Waar gaat de serie over?
Showrunner Andrew Hinderaker vertelde tegen Entertainment Weekly meer over de inhoud van de serie: “De [originele] film gaat over een relatie tussen een geïsoleerde gepeste jongen en een geïsoleerd eenzaam meisje, waarvan we leren dat het een vampier is…”

Hij vervolgt: “Ik heb de film gebruikt als inspiratie voor een verhaal dat zich echt richt op een 12-jarig meisje dat al 10 jaar een vampier is. Ze is verzorgd door haar vader, die haar in leven houdt en hen voor de wet verborgen houdt, en die voor hen beiden de hoop levend houdt dat ze op een dag een remedie zullen vinden en dit niet altijd haar leven zal zijn.”

Bekijk de trailer teaser. Op 9 oktober zal de serie Let The Right One In uitkomen.


Bron: Comic Book

Lees meer over: let the right one in, vampier, Andrew Hinderaker, John Ajvide Lindqvist

Populair nieuws