search
Strenge maatregelen na schietpartij op de set van nieuw seizoen 'Justified'
Series / Nieuws

Strenge maatregelen na schietpartij op de set van nieuw seizoen 'Justified'

De opnames vinden momenteel plaats in Chicago, een van de gevaarlijkste steden in de Verenigde Staten.

Sony heeft naar verluidt de beveiliging op de set van Justified: City Primeval flink opgeschroefd na een schietincident van vorige week.

De opnames van de FX-herleving van de bejubelde serie Justified in Chicago werden vorige week stilgelegd nadat twee auto's, wiens bestuurders op elkaar schoten, door een van de barricades van de set reden.

Uiteindelijk raakte uiteindelijk niemand gewond, maar het had zomaar anders kunnen lopen. Zelfs hoofdrolspeler Timothy Olyphant (The Mandalorian) was op de set aanwezig ten tijde van het incident. De opnames zijn gisteren weer begonnen.

Zware beveiliging
De productie heeft nu een team ingeschakeld dat bestaat uit voormalige Navy SEALS en Army Rangers om ervoor te zorgen dat toekomstige locaties zo veilig mogelijk zijn voor medewerkers van de serie.

Het team zal samenwerken met het al bestaande beveiligingsteam en de politiemacht van Chicago. De opnames van de acht-delige miniserie zullen nog een paar weken plaatsvinden in Chicago.Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen