search
Nieuw op Netflix: 'Uncoupled' met Neil Patrick Harris
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: 'Uncoupled' met Neil Patrick Harris

De romantische dramaserie is afkomstig van de hand van de makers van 'Emily in Paris'...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Een gloednieuwe romantische dramaserie met niemand minder dan Neil Patrick Harris? Dat kan haast niet slecht zijn. Dat is al helemaal het geval wanneer de reeks ook nog eens afkomstig is van de makers die eerder onder meer verantwoordelijk waren voor Sex and the City en Emily in Paris.

We hebben het natuurlijk over de serie Uncoupled waarin we het leven van Michael volgen. Michael is een veertiger die in New York woont en worstelt met zijn vrijgezellenbestaan. Hij leidt een op zich best stabiel en bovendien ook gelukkig leven tot zijn beste vriend hem na zeventien jaar plots verlaat.

Langzaam maar zeker beslist Michael om het terug anders aan te gaan pakken. Het resultaat is dat hij opnieuw het zwoele uitgangsleven gaat ontdekken.

How I Met Your Mother
Neil Patrick Harris zal natuurlijk voor altijd vooral worden geassocieerd met het personage van de rokkenjager Barney Stinson uit de serie How I Met Your Mother. Eerder was de acteur echter ook al aan de slag voor Netflix in A Series of Unfortunate Events.

De cast van Uncoupled bestaat naast Harris ook uit namen als Tisha Campbell, Marcia Gay Harden, Emerson Brooks en Brooks Ashmanskas.

[i]Uncoupled/i] bestaat uit in totaal 8 afleveringen en is vanaf nu te streamen op streamingdienst Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen