search
Derde seizoen 'Never have i ever' binnenkort te streamen
Series / Nieuws

Derde seizoen 'Never have i ever' binnenkort te streamen

Het derde seizoen is volgende maand te bekijken op 's werelds grootste streamingdienst...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Voor iedereen die fan is van de serie Never have i ever heeft deze zomer nog heel wat moois in petto. Het derde seizoen van deze vermakelijke serie is namelijk vanaf volgende maand te streamen op Netflix.

De serie Never have i ever draait in het bijzonder om een Indaas-Amerikaanse tiener die graag terug populair wil worden. Niet alleen haar gevoelens, maar ook haar vrienden en familie maken dat echter vaak behoorlijk moeilijk.

Het lijkt er in ieder geval naar uit te zien dat het derde seizoen weer heel wat uitdagingen met zich meebrengt voor Devi (gespeeld door Maitreyi Ramakrishnan).

12 augustus
De serie Never have i ever is een hersenspinsel van Mindy Kaling. Zij is onder meer bekend van The Office. Voor deze serie sloeg ze wel de handen in elkaar met Lang Fisher. Zij is niet alleen de mede-bedenker, maar ook de showrunner en producer van de reeks.

Het derde seizoen is met zekerheid ook niet het laatste voor de reeks. Eerder werd namelijk reeds bekend gemaakt dat er ook nog een vierde en finale seizoen zal verschijnen.

Het derde seizoen van Never have i ever is te bekijken op Netflix vanaf 12 augustus 2022.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen