search
Deze 3 misdaadseries wil je niet missen op HBO Max
Series / Featured

Deze 3 misdaadseries wil je niet missen op HBO Max

HBO Max heeft een groot aanbod dat zo vol goede series staat...

HBO Max is in korte tijd een van de grotere streamingdiensten in Nederland geworden. Zo erg zelfs, dat deze bijna in de top vijf grootste van ons land staat.

Niet alleen heeft men veel abonnees, het aanbod is ook behoorlijk groot. Soms kan het moeilijk zijn nog de bomen door het bos te zien. En dus zetten wij vandaag drie geweldige misdaadseries op een rij die je wil zien op HBO Max.

Boardwalk Empire: HBO-serie die zich afspeelt in 1920, aan de vooravond van de Drooglegging. Centraal gegeven is het reilen en zeilen van Nucky Thompson, deels gangster, deels politicus - die in Atlantic City de lakens uitdeelt.

Tokyo Vice: Deze misdaadserie, losjes gebaseerd op Jake Adelsteins ervaringen, volgt de jonge Amerikaanse journalist terwijl hij afdaalt in de kleurrijke onderwereld van Tokio, eind jaren 90, waar niets is wat het lijkt.

The Staircase: The Staircase is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en gaat over het leven van Michael Peterson, zijn wijdvertakte familie in North Carolina en de verdachte dood van zijn vrouw, Kathleen Peterson.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen