Deze 3 series op Netflix zullen je versteld doen staan

Deze 3 series op Netflix doen je versteld staan

Netflix heeft een aanbod boordevol opvallende series, wij zetten er weer een paar op een rij.

Jim Pedd, 31-07-2022 14:33

Elke week kijken we naar drie interessante of opvallende Netflix-series in een bepaald genre. Deze week bekijken we series die je sowieso versteld doen staan. En daarvoor hebben we drie toffe tips te pakken!
De eerste is natuurlijk de Duitse serie Dark, die seizoen na seizoen enorm wist te verbazen door het geniale maar tegelijk ontzettend ingewikkelde verhaal. Nummer twee op de lijst de BBC-serie Dirk Gently's Holistic Detective Agency die Netflix in samenwerking met de BBC ontwikkelde. En hekkensluiter is het mysterieuze The OA, dat eigenlijk te vroeg tot een einde kwam.

Drie opvallende tips
Hieronder de drie tips:

Dark: Als een kind vermist wordt, gaan vier families verwoed op zoek naar antwoorden. Ze ontrafelen een schokkend mysterie dat zich uitstrekt over drie generaties.

Dirk Gently's Holistic Detective Agency: Op goed geluk storten de excentrieke amateurdetective Dirk en zijn balorige assistent Todd zich op ingewikkelde, gevaarlijke en bovennatuurlijke mysteries.

The OA: Zeven jaar nadat ze is verdwenen, komt een jonge vrouw terug met mysterieuze nieuwe krachten. Ze schakelt vijf vreemdelingen in voor een geheime missie.
Lees meer over: Netflix, tips, the oa, dark, dirk gentlys holistic detective agency

Populair nieuws