Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van het razend spannende 'Dark'

Nieuw op Netflix: Het laatste seizoen van 'Dark'

Het derde en laatste seizoen van 'Dark' verschijnt op Netflix op zaterdag 27 juni 2020...

Geoffrey Ketels, 26 juni 2020 16:31

Goed en slecht nieuws voor fans van de serie Dark. Het derde seizoen is namelijk vanaf morgen, zaterdag 27 juni op de streamingdienst te bekijken. Dat derde seizoen is echter meteen ook het laatste.
De Duitse serie Dark speelt zich af in een stad in Duitsland waar twee jonge kinderen zijn verdwenen. De verdwijningen leggen echter al snel de relaties bloot van vier families die in de stad woonachtig zijn. Terwijl deze families op zoek gaan naar hun kinderen proberen ze elkaar te helpen om het mysterie op te lossen. Al snel wordt duidelijk dat het dorp heel wat geheimen kent die lang niet allemaal even fraai zijn, in tegendeel...

Uitstekende scores
Dark wordt nu al algemeen bestempeld als één van de populairste Duitse series ooit gemaakt. Dat blijkt eveneens uit de scores die worden gegeven op gespecialiseerde websites. Op de website IMDB geniet ze bijvoorbeeld van een score van zomaar even 8,8/10.

Ben jij ook benieuwd naar wat het derde seizoen van Dark allemaal voor jou in petto zal hebben? Wacht dan niet langer en bekijk snel even de onderstaande trailer.

Het derde en laatste seizoen van Dark is verder vanaf morgen, zaterdag 27 juni 2020 te bekijken op Netflix.


Lees meer over: Dark, Netflix, serie, series

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws