Netflix top 3 is weer een opvallende

Netflix top 3 is weer een opvallende

Vooral de plek van Stranger Things, dat nog steeds in de top drie staat, blijft verbazen.

Jim Pedd, 31 juli 2022 13:58

Elke zondag bekijken we welke series het beste scoren op de grootste streamingdienst van dit moment: Netflix. Deze week zien we dat de top drie grotendeels hetzelfde gebleven is. Maar dat is dus grotendeels en niet helemaal!
De nummer één en drie van vorige week staan ook nu weer op diezelfde stek. Alleen Keep Breathing is nieuw als nummer 2 van deze week. Het lijkt er dus op dat Virgin River weer best een tijdje abonnees weet te vermaken op de streamingdienst. Maar de serie Stranger Things verrast eigenlijk nog altijd met die derde plek. De show staat al weken onafgebroken in de top drie meest bekeken series op Netflix en houdt die plek dus weer een weekje bezet.

De top drie op Netflix
Hieronder zetten we de top drie op Netflix van dit moment voor je op een rij:

1. Virgin River: Een verpleegster uit LA wil een nieuwe start maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en is verrast door wat en wie ze daar aantreft.

2. Keep Breathing: Wanneer een vliegtuigje in de Canadese wildernis neerstort, moet de enige overlevende tegen de elementen en haar innerlijke demonen strijden om in leven te blijven.

3. Stranger Things: Nadat een jongetje is verdwenen, komen in een stadje mysterieuze zaken aan het licht, zoals geheime experimenten, bovennatuurlijke krachten en een vreemd meisje.
Lees meer over: Netflix, top 3, stranger things, keep breathing, virgin river

Populair nieuws