search
Nieuw op Netflix: Het langverwachte derde seizoen van 'Manifest'
Series / Nieuws

Nieuw op Netflix: Het langverwachte derde seizoen van 'Manifest'

Ondertussen vragen fans zich af wanneer het vierde seizoen zal verschijnen...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In Nederland moesten we er even op wachten, maar het derde seizoen van de populaire serie Manifest is vanaf vandaag te bekijken op streamingdienst Netflix.

Heb je het derde seizoen van Manifest niet op televisie kunnen volgen? Geen probleem! Vanaf vandaag kan je dit seizoen namelijk volledig bekijken op Netflix.

In het tweede seizoen werd duidelijk dat Zeke er definitief in was geslaagd om de death date te overleven. De actie op het bevroren meer welke ervoor zorgde dat Cal kon worden gered had als resultaat dat hij terug tot leven kwam.

Ondertussen is duidelijk dat het volgen van de callings de manier is om de death date het hoofd te kunnen bieden. Net voor de death date van Zeke was aangebroken trouwde hij trouwens met de mooie Michaela.

Nog meer mysteries
Als er één ding is wat we van het derde seizoen van Manifest kunnen zeggen, dan is het wel dat er nog heel wat meer mysteries aan zitten te komen. Vooral Ben en Saavi trekken in het derde seizoen op onderzoek uit en moeten proberen om de vele nog bestaande mysteries rond het vliegtuig op te helderen.

Tot grote onvrede van de fans werd Manifest na drie seizoenen geschrapt. Dat was echter zonder Netflix gerekend. Zij pikte de reeks op en besloot om ze alsnog een vierde seizoen te geven. Van het laatste seizoen is bekend dat ze zal bestaan uit 20 afleveringen welke in twee delen zal worden gesplitst.

Het is tot dusver nog niet bekend wanneer het vierde seizoen zal verschijnen. Het najaar van dit jaar zou een optie kunnen zijn, maar er zijn ook stemmen die hinten richting een release in het voorjaar van 2023.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen