'Virgin River'-actrice doet opvallende onthulling

Het vierde seizoen van de populaire serie is vanaf nu te bekijken op Netflix...

Geoffrey Ketels, 1 augustus 2022 13:00

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

De serie Virgin River kan rekenen op een ontzettend grote populariteit. Fans werden al verschillende keren stevig in spanning gehouden, maar dat geldt ook voor de leden van de cast zelf, aldus hoofdrolspeelster Alexandra Breckenridge.
In Virgin River kruipt Alexandra Breckenridge in de huid van het personage van Mel. Van haar raakte in het derde seizoen bekend dat ze zwanger was. Echter bestond er onduidelijkheid over wie de vader van het kind is. Die onduidelijkheid was er niet alleen bij de fans, maar ook bij de actrice zelf. Zij wist na afloop van het derde seizoen dan ook nog niet meteen wie de vader zou zijn.

Twee vaders
Kort voor het ontdekken van haar zwangerschap besloot Mel in de serie om een bezoek te brengen aan een vruchtbaarheidskliniek. Dit met als doel om alsnog zwanger te kunnen geraken van haar inmiddels overleden man Mark. Eenmaal terug aangekomen in Virgin River herstelde haar relatie met Jack zich echter waardoor ook hij de vader zou kunnen zijn. De actrice zelf wist er alvast het volgende over te zeggen:

"Ik was zo ongelofelijk benieuwd naar de manier waarop Mel en Jack met de zwangerschap om zouden gaan. Ik was echt geïnteresseerd in de manier hoe Jack zou reageren op het feit dat hij misschien wel niet de vader zou zijn. Uiteindelijk was ik heel aangenaam verrast door de opgewekte houding van Jack tegenover het hele gebeuren."

Ondertussen is het vierde seizoen van Virgin River te bekijken op streamingdienst Netflix. Ook is bekend dat er met zekerheid nog een vijfde seizoen zal verschijnen. Wanneer dat het geval zal zijn is nog niet bekend.

Wellicht moeten we voor het vijfde seizoen nog wachten tot de zomer van 2023. In tussentijd kunnen alle vier de reeds verschenen seizoenen nog even (her)bekeken worden op Netflix.

Lees meer over: Virgin River, serie, series, Netflix

Populair nieuws