Deze Marvel-serie voegt broodnodige diepgang toe met nieuwe schrijver

Marvel-serie huurt nieuwe, broodnodige schrijver

Na het aannemen van een nieuwe schrijver startte deze Marve-serie snel met heropnames om meer "diepgang" te krijgen.

Mitchell van Vuren, 2 augustus 2022 08:00

De Marvel-serie Secret Invasion is zojuist begonnen aan heropnames, nadat een nieuwe schrijver aan boord was gekomen om flink wat stof op te doen waaien. Zo meldt de acteur Christopher McDonald, die in de serie speelt, in een recent interview.
Na Black Panther: Wakanda Forever eindigt Phase 4 van de MCU in november, en met Ant-Man and the Wasp: Quantumania wordt een nieuw tijdperk ingeluid.

Hierbij passen een hoop nieuwe televisieprojecten van Marvel, waaronder de hoog geanticipeerde serie Secret Invasion met Samuel L. Jackson en Ben Mendelsohn.

Wat liep er mis?
In een recent interview met Awards Focus onthulde Christopher McDonald dat er heropnames op komst zijn voor Secret Invasion, die deels in Londen zullen plaatsvinden. Hij bevestigde dat de makers een nieuwe schrijver hadden aangenomen om het verhaal op te krikken en het meer emotionele en narratieve diepgang te geven.

McDonald: “We gaan dinsdag terug naar Londen om extra scènes te doen. Ze doen de opnames op een manier die het verhaal beter maakt. Blijkbaar is er een nieuwe schrijver. Hij heeft het verhaal verbeterd, en de serie gaat veel diepgang krijgen dan voorheen.”

Begin 2023 zal de serie verschijnen op Disney+.

Bron: ScreenRant

Lees meer over: secret invasion, mcu, marvel, samuel l jackson, christopher mcdonald

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws