Nieuwe plotdetails Marvel-serie 'Secret Invasion'

Nieuwe plotdetails Marvel-serie 'Secret Invasion'

Marvel Studios brengt langzaam maar zeker steeds meer naar buiten over de miniserie.

Zilko Tarici, 2 augustus 2022 08:41

Over Marvels miniserie Secret Invasion wordt, toepasselijk genoeg, erg mysterieus gedaan. Toch kruipen er hier en daar enige details over de serie online. Zo ook vandaag!
Marvel Studios beschrijft de serie, waarin Samuel L. Jackson terugkeert als Nick Fury en Ben Mendelsohn als Skrull Talos, in een nieuwe synopsis als een 'crossover event series'. Met andere woorden kunnen we verwachten dat de serie veel invloed zal hebben op het MCU als geheel.

Een andere insteek
In de gelijknamige comic-reeks werden de Avengers, de Fantastic Four en de X-Men allen samengebracht, maar zo ver lijkt de serie ook weer niet te gaan. Wie wel samenkomen in de serie zijn de persoanges Agent Maria Hill (Cobie Smulders), CIA-agent Everett Ross (Martin Freeman) en James 'War Machine' Rhodes (Don Cheadle).

Op haar website beschrijft Disney de serie als volgt:

"Secret Invasion is een nieuw aangekondigde serie die naar Disney+ komt en waarin Samuel L. Jackson te zien is als Nick Fury en Ben Mendelsohn als de Skrull Talos. Deze personages ontmoetten elkaar voor het eerst in Captain Marvel. In deze crossover-serie gaan we zien hoe een factie Skrulls de aarde heeft geïnfiltreerd."

Secret Invasion borduurt voort op verhaallijnen uit zowel Spider-Man: Far From Home en WandaVision, die beide eindigden met stingers waarin de Skrulls de gedaantes van machtige figuren hadden aangenomen. De serie zal naar verwachting ook aansluiten op Captain Marvel-sequel The Marvels. In deze film zullen Fury en Talos ook hun opwachting maken.
Bron: Comicbook

Lees meer over: Secret Invasion, Marvel Studios, Samuel L Jackson, Olivia Colman, Emilia Clarke, Ben Mendelsohn

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws