Regisseur 'The Batman' is "obsessief" over spin-off The Penguin

Colin Farrell, de acteur van The Penguin, vertelt meer over de aankomende HBO-serie van zijn personage.

Mitchell van Vuren, 2 augustus 2022 11:19

Na het succes van The Batman met Robert Pattinson ziet HBO Max heil in nog meer series over de wereld van The Dark Knight. Een spin-off over The Penguin is nu aangekondigd in de vorm van een serie. Colin Farrell, de acteur van de schurk, deelt alvast alles wat hij over het project weet.
Het vervolg op The Batman laat nog even op zich wachten, maar dat betekent niet dat de regisseur Matt Reeves stilzit. Volgens Farrell is hij namelijk in hoge mate betrokken bij de nieuwe spin-off, ondanks dat hij niet als regisseur zal optreden.

Tijdens een interview met Entertainment Tonight vertelde Farrell meer over zijn aankomende film Thirteen Lives van Ron Howard, maar nam hij ook de moeite een tipje van de sluier te geven over de HBO-serie.

Farrell: “Matt zit dag in dag uit te tikken op zijn toetsenbord, en plant het verhaal al uit omdat hij zo nauwgezet is. Hij is zo obsessief over wat hij doet, dus hij is druk bezig met [HBO’s] The Penguin. Ik bedoel, hij gaat het niet regisseren, maar hij gaat wel over de structuur van de scripts en wie ze gaat regisseren.”

Farrells enthousiasme over de rol
Farrell kan niet wachten om weer in de fatsuit van The Penguin te kruipen, zo vertelde hij tijdens het interview.

Farrell: “Oh mijn god, neem je me in de maling?! Het is zo leuk, maak je een grapje met me? Ik heb alles al eens gedaan, man. Dat was een makkie, ik bedoel... het was een groot plezier.”

Mochten de opnames volgens de planning begin 2023 starten, dan zal de serie op zijn vroegst eind 2023 in première gaat, of mogelijk zelfs begin 2024.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: the batman, the penguin, matt reeves, colin farrell, hbo max

Populair nieuws