search
'The Walking Dead' gaat naar de verre toekomst
Series / Nieuws

'The Walking Dead' gaat naar de verre toekomst

Tales of the Walking Dead duikt voor het eerst verder de toekomst in.

De spin-off serie Tales of the Walking Dead van The Walking Dead krijgt een aflevering die zich 35 jaar in de toekomst afspeelt. Een stuk later dus dan alle series zich tot nu toe afspeelden.

The Walking Dead werd in oktober 2020 gelanceerd en verfilmde de gelijknamige comics. Inmiddels is het een grote franchise geworden, met meerdere spin-off series waarvan er nu drie in de maak zijn. De volgende is Tales of the Walking Dead, die op 14 augustus 2022 lanceert.

Tales of the Walking Dead
Tales of the Walking Dead krijgt zes afleveringen. Elke volgt een nieuw personage en een ander verhaal. De show wordt geleid door Channing Powell en introduceert zowel nieuwe als bekende personages.

Tijdens een interview met Collider onthulde Powell dat elk verhaal van Tales of the Walking Dead zich afspeelt in een andere tijd van de zombie-apocalypse. Eentje daarvan speelt zich maar liefst 35 jaar in de toekomst af.

Powell zegt dat de serie daarmee iets heel nieuws kan verkennen. "Nee, ze spelen zich af over, 35 jaar in de toekomst. Citeer mij maar niet. Scott [Gimple] gaat me echt vermoorden. Maar nee, we wilden in elke richting van de Verenigde Staten gaan die we in zouden kunnen slaan, in elke tijdlijn die maar mogelijk was."Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen