Geliefd personage keert onverwachts terug in trailer 'Andor'

Geliefd personage keert terug in trailer 'Andor'

De fanfavoriet was onder andere te zien in 'Clone Wars', 'Rogue One' en zelfs in een van de videogames.

Mitchell van Vuren, 3 augustus 2022 om 06:00

De makers van Star Wars hebben onlangs een nieuwe trailer uitgebracht voor de aankomende spin-off Andor. Daarin is de terugkeer van een fanfavoriet te zien: Saw Gerrera!
Tony Gilroy, de showrunner van de serie over rebellenleider Cassian Andor, heeft duidelijk gemaakt dat de serie, die uit twee seizoenen zal bestaan, een periode van vijf jaar zal beslaan. Daarna zal de serie direct aansluiten op de film Rogue One.

In Andor krijgt Cassian Andor dan ook de kans belangrijke mensen uit de Rebellion te ontmoeten, waaronder dus Saw Gerrera. Het bekende personage verscheen al eerder in Clone Wars, Rogue One en in de videogame Star Wars Jedi: Fallen Order.

Wie is Saw Gerrera?
Saw is uitgegroeid tot één van de meest centrale personages, die voorkomt in de Skywalker Saga. De verzetsstrijder heeft het grootste deel van zijn leven gestreden gedurende de Clone Wars, waarin zijn zus Steela en hij hun eigen verzetsgroep oprichtten tegen Count Dooku en de Confederatie. Saws leven nam echter een donkere wending toen Steela werd gedood tijdens de oorlog.

Nadat de Clone Wars leidden tot de vorming van het Galactische Rijk, werd Saw een van de beroemdste leiders van wat uiteindelijk de Rebellion zou gaan vormen. Tijdens deze strijd verbittert Saw en begint hij bijna terroristische trekjes te krijgen.

Bekijk de nieuwe trailer hieronder met een rolletje voor Saw. De nieuwe serie zal verschijnen op Disney+ op 21 september met de eerste drie afleveringen.


Bron: Comic Book

Lees meer over: andor, star wars, disney plus, saw gerrera

Populair nieuws