Zo linkt de serie van 'Interview with the Vampire' met de film

In de serie zal de kijker een kijkje krijgen in het duistere verleden van de bekende vampiers uit de film.

Mitchell van Vuren, 03-08-2022 06:42

Bijna drie decennia na de originele film komt dit najaar de serie van Interview with The Vampire uit. Eerder was de film ook al gebaseerd op meerdere gothic boeken van Anne Rice. Wat wordt de exacte link tussen de drie werken? Acteur Sam Reid legt het uit.
De lugubere vampierfilm uit 1994 werd al snel een cultklassieker, met geweldige rollen voor Tom Cruise als Lestat en Brad Pitt als Louis. Maar ook Kirsten Dunst, Christian Slater en Antonio Banderas komen er in het origineel erg goed vanaf.

Volgens acteur Sam Reid zal hun verhaal worden uitgebreid in de serie op een wijze, die nooit had kunnen gebeuren met de lengte van een enkele film.

Interview met Sam Reid
Reid, die Lestat zal gaan vertolken in de AMC-serie, vertelde meer over de link tussen de werken tegen Comic Book. Hij zei: "Ik houd van de film, en van Tom Cruise's prestatie in de film. Maar toen Anne het tweede boek schreef, brak ze het personage een beetje open en je begrijpt steeds een beetje meer, het brengt meer achtergrondverhaal naar voren. En dus, dat is wat we hebben gedaan."

Hij vervolgde: "Dit is eigenlijk het tweede interview dat ze hebben om aan Louis een meer genuanceerde versie van Lestat te geven. Dus, ik kan al deze fantastische elementen inbrengen, waar [Rice] het over heeft in de boeken, die je niet echt te zien krijgt in de film, aangezien die maar twee uur duurt en omdat het meer gebaseerd is op het originele boek. Wij kijken naar het hele universum. Dus, het is super spannend."

Op 2 oktober zal de nieuwe vampierserie van AMC uitkomen.

Bron: Comic Book

Lees meer over: interview with the vampire, amc, sam reid, tom cruise, brad pitt, anne rice

Populair nieuws