search
'The Last of Us'-serie blijft trouw aan de game volgens actrice
Series / Nieuws

'The Last of Us'-serie blijft trouw aan de game volgens actrice

Volgens Ellie-actrice blijft The Last of Us op HBO trouw aan de game.

The Last of Us-serie op HBO heeft een hoop om waar te maken. De game uit 2013 is zeer geliefd, en het zal de makers niet in dank afgenomen worden als de serie van lagere kwaliteit is.

Maar misschien hoeven we daar niet bang voor te zijn. Als we Ellie-actrice Bella Ramsey mogen geloven, blijft The Last of Us erg trouw aan de game, en doet het verhaal de game zelfs eer aan.

Bella Ramsey over The Last of Us
In een recent interview zegt Bella Ramsey, bekend van haar rol als Lyanna Mormont in Game of Thrones, het volgende:

"Ik denk dat mensen er van gaan houden. Ik weet dat mensen er zich zorgen over maken, natuurlijk. Wanneer iets je zo lief is als kijker - als gamer - natuurlijk ben je dan bezorgd over de adaptatie."

"Maar om eerlijk te zijn, ik denk dat mensen ervan gaan houden. Het volgt de emotionele momenten van de game, en het is zeer respectvol tegenover de game en eert de game. Maar de adaptatie brengt nieuw leven. Het ontdekt nieuwe weggetjes die niet zozeer in de game ontdekt werden."

"Ik denk dat mensen ervan gaan houden. Ik hoop het. Het was zo leuk om te maken, zo'n mooie ervaring. Ik hoop dat het publiek het net zo ervaart als ze samen met ons op avontuur gaan."

The Last of Us is een van de meest geliefde games van het afgelopen decennium. Wanneer de serie van HBO uitkomt - vermoedelijk begin 2023 - zullen fans overal in de wereld op het puntje van hun stoel zitten om te zien wat HBO van de adaptatie gemaakt heeft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen