Netflix heeft slecht nieuws voor fans van twee topseries

Netflix heeft slecht nieuws over twee topseries

Beide series zullen later deze maand nog van Netflix verdwijnen...

Geoffrey Ketels, 3 augustus 2022 12:19

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Zowel Chicago Fire als Chicago Med zijn twee series die kunnen rekenen op heel wat interesse. Voor beide series geldt nu dat er slecht nieuws is. Ze verdwijnen binnenkort namelijk uit het aanbod van streamingdienst Netflix.
Allebei de series verdwijnen uit het aanbod van Netflix omdat 's werelds grootste streamingdienst de rechten kwijt is geraakt. Voor een streamingdienst geldt dat deze doorgaans de rechten op een bepaalde film of serie voor een vastgestelde periode koopt. Eenmaal die periode ten einde loopt heeft de dienst dan de mogelijkheid om ze al dan niet te verlengen. Voor Netflix geldt dat ze er niet voor heeft gekozen om dat te doen. Wat de reden daarvoor is werd niet aangegeven.

Ook andere grote naam verdwijnt
Niet alleen de beide Chicago series zullen uit het aanbod van Netflix worden verwijderd. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor hitserie Downton Abbey.

Heb je Chicago Fire of Chicago Med nog niet (volledig) gezien en wil je dat alsnog graag doen? Dan heb je daarvoor nog even de tijd. Het is mogelijk om beide series nog te bekijken bij Netflix tot 31 augustus. Aan het einde van die dag zullen de beide reeksen (definitief?) uit het Netflix-aanbod verdwijnen.

Zowel voor Chicago Fire als voor Chicago Med geldt wel dat ze beiden nog te bekijken zijn op Amazon Prime Video.

Lees meer over: Chicago Med, Chicago Fire, serie, series, Netflix

Informatie over de serie: Chicago Fire

Populair nieuws