search
'Selling the OC' nog deze maand te streamen op Netflix

'Selling the OC' nog deze maand te streamen op Netflix

'Selling Sunset' fans hebben deze maand weer iets nieuws om naar uit te kijken...

Geoffrey Ketels
Fans van de populaire serie Selling Sunset krijgen richting het einde van deze maand nog wat extra leuks op hun bord. Dan verschijnt namelijk het eerste seizoen op 's werelds grootste streamingdienst Netflix van Selling the OC.

De serie Selling the OC laat ons kennismaken met het tweede kantoor van de inmiddels bekende Oppenheim Group. Voor de verandering is het zo dat er bij dit kantoor wel degelijk ook mannelijke makelaars aan de slag zijn. Voor het eerste kantoor geldt dat uiteraard zoals we weten niet.

De maker van de reeks, namelijk Adam DiVello had eerder reeds laten optekenen dat hij veel vertrouwen heeft in de cast van Selling the OC. Voor deze cast geldt dat ze bestaat uit namen als Alex Hall, Alexandra Jarvis, Alexandra Rose, Austin Victoria, Brandi Marshall, Gio Helou, Kayla Cardona, Lauren Brito, Polly Brindle, Sean Palmieri en Tyler Stanaland.

Bekende gezichten
In het bijzonder voor fans van Selling Sunset geldt dat ze wellicht menig aantal bekende gezichten zullen zien verschijnen in Selling the OC. Dat is het gevolg van het feit dat verschillende makelaars reeds even te zien waren tijdens een feestje dat werd gehouden in het vierde seizoen van Selling Sunset.

Kijk jij er ook al naar uit om aan de slag te kunnen gaan met deze gloednieuwe reeks? Dan moet je daarvoor wel nog even geduld koesteren. Selling the OC verschijnt pas richting het einde van de maand, namelijk op 24 augustus op Netflix.

Aanbevolen artikelen