'She-Hulk'-afleveringen verschijnen op een andere dag

'She-Hulk'-afleveringen op een andere dag

Afleveringen van She-Hulk: Attorney at Law gaan iedere donderdag uitkomen.

Niels Arts, 4 augustus 2022 om 13:52

Waar de meeste afleveringen van Marvel-series op woensdag verschijnen, is She-Hulk: Attorney at Law iedere donderdag te zien.
Dat heeft Marvel bevestigd in een nieuwe video. Vermoedelijk doet Marvel dit om hun content iets beter te verspreiden over de week, omdat ze nieuwe afleveringen van Obi-Wan Kenobi en Ms. Marvel bijvoorbeeld op dezelfde dag uitbrachten.

She-Hulk: Attorney at Law op donderdag
De kijkcijfers van Ms. Marvel vielen tegen, wat mogelijk de reden is dat Marvel deze keuze heeft gemaakt. She-Hulk: Attorney at Law zou in een vergelijkbare situatie belanden, alleen dan met de Star Wars-serie Andor.

In de video horen we het volgende:

"Nieuwe Marvel-held. Op een nieuwe nacht. Nieuwe afleveringen van Marvel Studios' She-Hulk: Attorney at Law streamen op donderdagen vanaf 18 augustus, alleen op Disney+".

Eerder werd al bekendgemaakt dat Andor met enkele weken uitgesteld is. Dit zou te maken kunnen hebben met het feit dat Disney niet wil dat Andor en She-Hulk: Attorney at Law elkaar in de weg gaan lopen, wat duidelijk dus een negatieve impact heeft gehad op Ms. Marvel.

She-Hulk: Attorney at Law gaat 18 augustus van start op Disney Plus.


Bron: Comic Book

Lees meer over: She Hulk Attorney at Law, Marvel, MCU, Disney, Andor

Populair nieuws