Europese abonnees niet blij met beslissing HBO Max

Europese abonnees niet blij met beslissing HBO Max

In Europa laat de samensmelting van HBO Max en Discovery+ nog tot 2024 op zich wachten...

Geoffrey Ketels, 5 augustus 2022 14:17

Toen de overname van Warner Bros. door Discovery werd afgerond ontstond er meteen onduidelijkheid over het lot van de streamingdiensten HBO Max en Discovery+. Ondertussen is daar meer duidelijkheid rond gekomen. Vooral de Europese abonnees zijn echter niet echt blij met de beslissing die werd genomen.
In ieder geval is ondertussen bekend dat HBO Max en Discovery+ samen zullen smelten tot één streamingdienst. In de Verenigde Staten zal deze samensmelting reeds gebeuren in de zomer van 2023. Voor Europa geldt dat we echter nog een flink stuk langer moeten wachten.

2024
De samensmelting van de twee streamingdiensten staat in Europa pas gepland voor het begin van 2024. Warner Bros. Discovery CEO JB Perrette benadrukte eerder reeds dat het samenvoegen van de beide streamingdiensten omwille van het sterke verschil in content nog een behoorlijke uitdaging zal gaan vormen.

Door het samenvoegen van de beide streamingdiensten doemt de vraag ondertussen ook op of abonnees straks rekening zullen moeten gaan houden met een prijsstijging voor hun abonnement. Die kans is toch op z'n minst reëel te noemen.

Van zodra er hier meer over bekend is lees je het uiteraard hier op Serietotaal!

Lees meer over: HBO Max, Discovery, streamingdienst, streamingdiensten, serie, series

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws