HBO Max voegt maar liefst 18 (!) nieuwe series toe

Het was wederom lekker druk met nieuwe content op HBO Max.

Jim Pedd, 06-08-2022 11:50

11 nieuwe afleveringen en dan ook nog eens 7 series met complete seizoenen. Dit is weer een prima week op HBO Max, met in totaal 18 nieuwe toevoegingen. We zetten ze voor je op een rij!
Pennyworth (seizoen 1 en 2): De serie PENNYWORTH volgt Alfred Pennyworth, een jonge, voormalige Britse soldaat van de SAS die een beveiligingsbedrijf opricht in het Londen van de jaren zestig. Hij werkt daarbij samen met Thomas Wayne, een jonge miljardair die later de vader van Bruce Wayne zal worden.

Fortitude (seizoen 1-3): Los van de incidentele aanvallen van ijsberen is Fortitude een rustig stadje. Maar het wordt verstoord door een gewelddadige misdaad en wat aanvankelijk een eenvoudig, maar verontrustend moordonderzoek lijkt, onthult iets veel gruwelijkers.

The Crime of the Century (seizoen 1): Deze tweedelige documentaire is een felle aanklacht tegen Big Pharma en de politieke systemen en overheidsreguleringen die overproductie, roekeloze distributie en misbruik van synthetische opiaten mogelijk maken.

Industry (seizoen 2): In deze aangrijpende en provocerende HBO-dramaserie volgen we een ambitieuze groep twintigers die vechten om een vaste baan bij Pierpoint & Co, een van de meest vooraanstaande beleggingsbanken in Londen.

The Alzheimer's Project (seizoen 1): Een kijkje in de baanbrekende ontdekkingen van de beste wetenschappers en de gevolgen van deze slopende en dodelijke ziekte voor mensen met alzheimer en hun familie.

Top of the Lake (seizoen 2): Een crimeserie waarin een 12-jarig zwanger meisje verdwijnt. Robin Griffin, de rechercheur die de zaak onderzoekt, gaat tot het uiterste om de zaak op te lossen.

The Client List (seizoen 1 en 2): Geld trekt, plezier verkoopt en discretie is alles. Dat zijn Riley's nieuwe levenslessen nadat haar man haar heeft verlaten. Als ze werk krijgt bij een spa, belandt ze in geheel onverwachte en compromitterende posities.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Steven Universe (S02E05)
OK K.O.! Jij wordt een held (S02E25)
Edge of the Earth (S01E04)
Pretty Little Liars: Original Sin (S01E04 en S01E05)
Westworld (S04E06)
The Anarchist (S01E04)
Roswell, New Mexico (S04E08)
Last Week Tonight with John Oliver (S09E18)
Tuca & Bertie (S03E05)
Rap Sh!t (S01E04) Primal (S02E04)
Monster Beach (S01E15)

Lees meer over: HBO Max, weekoverzicht

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos