search
Veel nieuws op Disney+: deze series kan je nu nieuw streamen
Series / Featured

Veel nieuws op Disney+: deze series kan je nu nieuw streamen

Disney+ maakt er elke week weer een feestje van met veel nieuwe content.

Vier nieuwe series met complete seizoenen en vijf series met nieuwe afleveringen. Een score van 9 is op Disney+ helemaal niet slecht en laat dat nou net zijn waar we op uit zijn gekomen deze week. We zetten hieronder alle negen toevoegingen voor je op een rij.

Twin (seizoen 1): Dubbelgangerproblemen zorgen voor een heerlijk, sappig drama in deze typisch Noorse zwarte misdaadkomedie met o.a. Kristofer Hivju in een geweldige dubbelrol.

High School Musical: The Musical: The Series (seizoen 3): Dertien jaar nadat High School Musical op East High was opgenomen, komt de dramaklas met een gedurfde productie van High School Musical: de musical. Een gloednieuwe groep kinderen gaat voor de rollen van Gabriella, Troy, Ryan, Sharpay of één van de anderen. En er is volop scholierendrama op het podium en achter de schermen.

Dertigers (seizoen 1): Dertigers toont het leven van een hechte vriendengroep van zes dertigers in Antwerpen. Ieder van hen worstelt met de uitdagingen die hun leeftijd en gezinssituatie met zich meebrengen.

Code Black (seizoen 1-3): Deze ziekenhuisserie speelt zich af op de drukste SEH van de VS.

NIEUWE AFLEVERINGEN
Only Murders in the Building (S02E07)
El Galán. La TV cambió, él no (S01E09)
Solar Opposites (S03E06)
Big Sky (S02E17)
9-1-1: Lone Star (S03E18)
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen