Deze week brengt Netflix een fantastische serie tot een einde

Deze week eindigt Netflix een fantastische serie

Locke and Key komt tot een einde op Netflix. En dit is nog meer nieuw!

Jim Pedd, 8 augustus 2022 06:00

Elke maandag zetten we de nieuwe series op een rij die Netflix aan zijn aanbod toevoegt. Deze week gaat het om onder meer Locke & Key seizoen 3, een epische fantasyserie!
VANAF 10 AUGUSTUS
Instant Dream Home: Een team opknappers neemt grote risico's om het thuis van arme gezinnen in slechts 12 uur te transformeren.

Iron Chef Brazil: In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.

Locke & Key (seizoen 3): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

School Tales The Series: In deze serie met griezelverhalen, geregisseerd door bekende Thaise horrorregisseurs, dwalen onvoorstelbare gruwelen door de gangen van een middelbare school.

Indian Matchmaking (seizoen 2): Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

VANAF 12 AUGUSTUS
Never Have I Ever (seizoen 3): Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

A Model Family: Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.

Lees meer over: Locke and Key, netflix, weekoverzicht

Populair nieuws