search

Ons nieuws van maandag 8 augustus 2022

Hoofdrolspeler noemt einde 'The Flash' bitterzoet
Series / Nieuws

Hoofdrolspeler noemt einde 'The Flash' bitterzoet

De langstlopende superheldenserie in het Arrowverse komt na het volgende seizoen tot een einde.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat de superheldenserie The Flash eindigt na negen seizoenen. Hiermee is het de langstlopende serie binnen het Arrowverse. Nu heeft hoofdrolspeler Justin Grant gereageerd.

"Deze week hebben we aangekondigd dat seizoen negen van The Flash het laatste seizoen zal zijn. Wat bitterzoet is," zei Gustin op Instagram.. "Het is een ongelooflijke bijna tien jaar geweest om dit personage te spelen en deel uit te maken van de serie met een geweldige cast en crew, en zoveel liefde van jullie - van de fans, mensen die van de serie houden."

Een eer om The Flash te spelen
"Het is de enige reden waarom we dit zo lang hebben gedaan. En ik ben erg opgewonden om dit nog een laatste keer te doen en op onze voorwaarden te eindigen. Ik ga er zoveel mogelijk van genieten," vervolgde de acteur.

"Ik wilde je uit de grond van mijn hart bedanken voor het steunen van de serie en het toe te staan dat we zo lang konden doorgaan en ik zou niet meer vereerd kunnen zijn om met dit personage geassocieerd te worden, waarschijnlijk voor de rest van mijn leven en carrière," voegde de acteur toe.

In Nederland kijk je The Flash op Netflix. Alle reeds verschenen seizoenen staan online.

Bekijk op instagram
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor de fans van de eerste twee 'Alien'-films!
Series / Nieuws

Goed nieuws voor de fans van de eerste twee 'Alien'-films!

Alien en Aliens krijgen een prequelserie met dezelfde toon als de films.

Al enige tijd wordt er bij de zender FX, onderdeel van Disney, gewerkt aan een Alien-prequelserie. Nu krijgen we wat meer over de plannen te horen. De serie zal namelijk de toon hebben van de eerste twee films uit 1979 en 1986.

In gesprek met The Hollywood Reporter laat FX-baas John Landgraf weten hoe schrijver Noah Hawley, bekend van de serie Fargo, omgaat met het verhaal.

Als eerste laat de FX-baas weten dat hij een fan van de eerste twee films is. "Ik ben een grote fan van Alien en Aliens," aldus Landgraf, "en ik herinner me dat ik ze allebei in de bioscoop zag en hoe schokkend origineel en verrassend elk van hen op hun eigen manier was."

Geen Ripley, wel de Xenomorph
"Noah heeft besloten om geen Ripley of andere personages uit Alien niet op te nemen in zijn scripts, behalve misschien de Xenomorph zelf," vervolgde de FX-baas. "Net als zijn benadering van Fargo."

Hij besloot om terug te gaan en erachter te komen wat de franchise zo geweldig en zo duurzaam maakt," zei Landgraf als afsluiting. De serie zal waarschijnlijk niet eerder dan 2024 verschijnen.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'Outlander'-serie krijgt titel en hoofdpersonages
Series / Nieuws

Nieuwe 'Outlander'-serie krijgt titel en hoofdpersonages

En we hebben de eerste details over de prequel van de successerie.

De geplande prequelserie van de succesvolle serie Outlander gaat officieel door. Nu weten we ook wat de titel van die serie is en we hebben eerste details over het verhaal.

Via Variety wordt duidelijk dat de prequelserie de titel Outlander: Blood of My Blood krijgt en het verhaal zal zich concentreren op de liefde tussen Ellen MacKenzie en Brian Fraser, de ouders van Jamie Fraser, de rol van Sam Heughan in de originele serie.

Matthew B. Roberts is al aangesteld om de prequel te schrijven, te leiden als showrunner en uitvoerend te produceren. Een schrijverskamer werd al eerder dit jaar samengesteld. Ronald D. Moore is tevens uitvoerend producent.

Schrijfster is de "adviesproducent"
Auteur Diana Gabaldon zal dienen als adviesproducent voor de serie. De moederserie Outlander kreeg in maart het zesde seizoen en er is een zevende seizoen met een dubbele lengte in de maak.



In Nederland kijk je Outlander op Netflix. Het zesde seizoen staat overigens nog niet online.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvel onthult zijn Daredevil in nieuwe Marvel-serie 'She-Hulk'
Series / Foto's

Marvel onthult zijn Daredevil in nieuwe Marvel-serie 'She-Hulk'

De Netflix/Marvel-held duikt op in nieuwe tv-trailer voor de serie She-Hulk.

Het Marvel Cinematic Universe wordt deze maand uitgebreid met zowel de animatieserie I Am Groot als de live action-serie She-Hulk. In de serie over het nichtje van Bruce Banner krijgen we meerdere andere bekende Marvel-figuren te zien.

In een nieuwe tv-trailer zien we heel wat van die personages voorbij komen, met uiteraard Mark Ruffalo als Bruce Banner / Smart Hulk, maar ook Tim Roth als Emil Blonsky / Abomination, Jameela Jamil als Titania en Benedict Wong als Wong / The Sorcerer Supreme.

Eerste blik op Daredevil
De grootste verrassing is echter Charlie Cox als Matt Murdock / Daredevil. Cox speelde het personage eerder in de Marvel-series van Netflix en was kort te zien in de film Spider-Man: No Way Home.



Hieronder zie je ook de tv-trailer waarin de onthullende beelden te zien zijn. Vanaf 18 augustus kun je She-Hulk volgen op Disney+.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Goed nieuws voor 'The Batman'-spinoff 'The Penguin' van HBO Max
Series / Nieuws

Goed nieuws voor 'The Batman'-spinoff 'The Penguin' van HBO Max

Er wordt achter de schermen al hard gewerkt aan de productie van de nieuwe DC-serie.

We wisten al dat The Batman een spinoff-serie over Colin Farrells Oswald 'Oz' Cobblepot alias The Penguin krijgt, maar nu weten we ook wanneer de opnames (ongeveer) zullen beginnen. Lees verder voor meer.

Deadline weet vandaag te melden dat de opnames van HBO Max-serie The Penguin in februari 2023 van start moeten gaan, maar een exacte datum moet nog worden bepaald. Verdere details over de productie en het opnameschema zijn nog onbekend, maar zullen ook afhankelijk zijn van Farrells drukke schema.

Lucky Penguin
En hoewel de startdatum in februari nog lang lijkt, zal het fans als een hele geruststelling komen dat de serie 'veilig' is ondanks het hele gedoe rondom de fusie tussen Warner Bros. en Discovery. Superheldenprojecten van HBO Max, en dan met name Batgirl, werden door de fusie plotsklaps geschrapt of verschoven, maar The Penguin lijkt dit probleem te zijn ontsnapt.

Het is verder nog onduidelijk wie er allemaal naast Farrell te zien zullen zijn in The Penguin, maar het zou ons niet verbazen als enkele bekende gezichten uit The Batman komen opdraven. Of daar ook de Caped Crusader zelf bij hoort, is nog maar de vraag.

The Penguin zal waarschijnlijk in het najaar van 2023 te streamen zijn.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie Netflix-serie 'Super Giant Robot Brothers'
Recensie

Recensie Netflix-serie 'Super Giant Robot Brothers'

Aandoenlijk knokkende robots in deze retro-animatieserie met een fijne knipoog naar het verleden.

Regie: Mark Andrews| Cast (stemmen): Sitara Attaie (Hailey Alpha), Jared Farid Ward (The Big One), Tommy Bello Rivas (Dr. Arcturo Rose, Overlord Master, News Reporter #3, Goo Crew Gary, EDF Dock Master, EDF Tech #2), e.a. | Aantal afleveringen: 10 | Speelduur: 21-26 minuten | Jaar: 2022

Afgaand op de betrokkenen schept de animatieserie Super Giant Robot Brothers hoge verwachtingen. Makers Victor Maldonado en Alfredo Torres werkten eerder namelijk aan Love, Death and Robots en Trollhunters. Hoewel de productietechniek baanbrekend schijnt te zijn, oogt de animatie zelf opvallend genoeg nogal ouderwets "“ maar dat past juist goed bij deze serie met retro-feel.

De broers uit de titel, Shiny en Thunder, zijn reusachtige robots die even grote monsters uit de ruimte bevechten in een Godzilla-achtige enscenering. Hele steden met hoge wolkenkrabbers gaan tegen de vlakte tijdens de vechtscènes (en zijn de volgende aflevering weer opgebouwd). De houterige animatiestijl lijkt eerder op 2D dan 3D, waardoor de serie haast in klassieke stop-motionanimatie lijkt te zijn gemaakt. En die combinatie zorgt ervoor dat de serie sterk doet denken aan oude (zwart-wit)films met kartonnen monsters, wat het geheel van een hoog nostalgisch gehalte voorziet.

Ook over het ontwerp van de robots is goed nagedacht. Robot Shiny is kogelrond en knalrood, in een mooie retro-jarenvijftigstijl. Robot Thunder, zijn tien jaar jongere broer, heeft een iets moderner ontwerp en doet daarmee denken aan de animatieseries van de jaren tachtig, toen Transformers en Vultron de kindertelevisie domineerden.

Het verhaal komt pas halverwege het seizoen goed op gang. Daarvoor zien we vooral de nostalgische vechtscènes en de concurrentiestrijd tussen de robotbroers. De gevechten eindigen altijd hetzelfde: de stad verwoest en bedolven onder groene aliensmurrie. Daar gaat de nieuwigheid snel vanaf. Gelukkig wordt het rond de vijfde aflevering spannend en wordt er naar een helder eindpunt toegewerkt. Er wordt niet meer alleen geknokt, maar een slechterik onthuld zich en beetje bij krijgt de kijker meer informatie over de mysterieuze verdwijning van de ouders van Alex Rose, de jonge uitvindster van de robots.

De concurrentiestrijd tussen de robotbroers is iets waar vooral de jongste kijkers zich in zullen herkennen. Dit verhaalonderdeel zou wel beter uit de verf komen als beide broers even innemend waren. Shiny steelt duidelijk de show: hij praat en beweegt menselijk, terwijl broertje Thunder meer machine dan mens is, en niet op een aandoenlijke manier zoals Wall-E of Baymax uit Big Hero 6. Toch is het een fijn stel om naar te kijken wanneer ze doen wat robots al decennialang doen: dansen en vechten.

★★★☆☆

Super Giant Robot Brothers is te zien bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Virgin River' hoofdrolspeler twijfelt over zijn rol in de reeks
Series / Nieuws

'Virgin River' hoofdrolspeler twijfelt over zijn rol in de reeks

De opnames van het vijfde seizoen zijn momenteel volop aan de gang...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Opvallend nieuws vandaag. Eén van de hoofdrolspelers van de populaire serie Virgin River heeft zich laten ontglippen twijfels te hebben bij diens personage in de reeks. Verliest de serie straks één van haar belangrijkste namen?

Het is een absoluut understatement om te zeggen dat fans dol zijn op Martin Henderson en diens personage Jack in de serie Virgin River. De acteur zelf blijkt echter zeer onzeker te zijn over zijn personage.

In een recent interview heeft Henderson dan ook aangegeven dat hij veel gevoelens van twijfel had tijdens het filmen van de reeks. Ook nu weer, tijdens de opnames van het vijfde seizoen zouden die twijfels aanwezig zijn.

Geen oog dichtgedaan
De gevoelens zitten bij de populaire acteur duidelijk vrij diep. Zo gaf Henderson aan dat hij soms nachten geen oog dicht kan doen. Dit ondanks het feit dat hij al 34 jaar in het vak zit. Hij benadrukt dat het duidelijk is dat de reeks het goed doet, maar dat hij zelf toch met ernstige twijfels kampt over zijn acteerprestaties.

Voor het vijfde seizoen geldt dat er door het productieteam sowieso een compleet andere weg wordt ingeslagen. Niet alleen wordt er een nieuwe verhaallijn geïntroduceerd, daarnaast is er ook sprake van een nieuwe productieleider.

Wanneer het vijfde seizoen van de serie (uiteraard met Jack) te zien zal zijn is voorlopig nog niet bekend. De opnames zijn in ieder geval wel volop aan de gang.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Verrassend nieuws over Prime-serie 'The Terminal List'
Series / Nieuws

Verrassend nieuws over Prime-serie 'The Terminal List'

Kijkers zijn het duidelijk niet eens met de bevindingen van critici over de reeks...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Wanneer critici weinig onder de indruk zijn van een serie kan er vaak worden vastgesteld dat ook de kijkcijfers alles behalve goed zijn. Dat, dat echter lang niet altijd het geval hoeft te zijn bewijst de serie The Terminal List.

Begin juli verscheen op Prime Video van Amazon de serie The Terminal List. Door heel wat mensen werd in eerste instantie sterk uitgekeken naar de reeks. Dit niet in het minst omdat er één toch wel opvallende naam deel uitmaakt van de cast. Het gaat hierbij dan uiteraard om Chris Pratt.

Al snel bleek echter dat de critici niet bepaald onder de indruk waren van de nieuwe serie. Dat is opvallend, want de kijkcijfers liegen er niet om. De thrillerserie blijkt het namelijk onder de abonnees van de streamingdienst wel degelijk zeer goed te doen.

Hinderlaag
De serie The Terminal List vertelt het verhaal van een US Navy Seal die op een bepaald ogenblik naar huis terug kan keren om vervolgens uit te zoeken waarom zijn peloton in een hinderlaag liep. Het verhaal van de reeks is gebaseerd op de boekenreeks van voormalig Navy Seal Jack Carr.

Ondanks het feit dat de serie dus door menig aantal critici werd afgebrand moet het gezegd dat de scores die worden gegeven door kijkers er niet om liegen. Op IMDB krijgt de reeks bijvoorbeeld een toch wel mooie 8,1/10.

Wil je graag zelf uitmaken of dit nu een goede serie is of niet? Dat kan. Ze is namelijk te streamen op Prime Video!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Tolkien-familie stak stokje voor dit 'Lord of the Rings'-idee
Series / Nieuws

Tolkien-familie stak stokje voor dit 'Lord of the Rings'-idee

Lord of the Rings The Rings of Power had bijna betrokkenheid van Peter Jackson.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
The Lord of the Rings: The Rings of Power komt eraan. 2 september is de serie dan eindelijk te zien op Prime Video. Tot die tijd moeten we het doen met allerhande berichten over de serie, vaak met nieuwe foto's of trailers en soms met opvallende nieuwtjes over de gang van zaken achter de schermen.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is de derde grote live-action verfilming van het materiaal van Tolkien. De vorige twee reeksen kwamen van de hand van Peter Jackson.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt gemaakt door Patrick McKay en John D. Payne, die al vaker gezegd hebben dat ze graag willen dat de serie net zo groots wordt als de films van Jackson.

Waar we recent al leerden dat Jackson in eerste instantie door Prime Video benaderd was over mogelijke betrokkenheid, weten we nu dat het allemaal niet zo gemakkelijk verlopen is achter de schermen. Zo wilde Amazon-baas Sharon Tal Yguado graag dat Jackson mee zou kijken achter de schermen. Maar de familie van J.R.R. Tolkien stak hier een stokje voor.

We weten dat de erfgenamen van Tolkien helemaal geen fan zijn van de films van Jackson. Die vonden ze veel te Hollywood, niet trouw en niet filosofisch genoeg.

Daarom zou The Lord of the Rings: The Rings of Power alles anders moeten doen. Om die reden is de familie van Tolkien ook sterk betrokken, en werken allerlei experts mee.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Eindigt deze populaire sci-fi serie na jaren op tv?
Series / Nieuws

Eindigt deze populaire sci-fi serie na jaren op tv?

The Orville zou misschien kunnen stoppen door tegenvallende kijkcijfers, of toch niet?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het derde seizoen van The Orville is voorbij en fans hopen enorm op nieuws over een mogelijke vierde reeks afleveringen.

Het ziet er echter niet per se goed uit voor dat mogelijke vierde seizoen van The Orville. De castleden hebben contracten die mogelijk aflopen. Tijdens een interview met TV Line zegt maker Seth MacFarlane zelfs dat de kans 50-50 is op een vernieuwing.

The Orville
De serie The Orville werd recent toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Daar vindt de serie mogelijk een nieuw publiek. En MacFarlane hoopt dat precies die kijkcijfers gaan leiden tot een vierde reeks.

"Mijn hoop is dat, als de serie op Disney+ te zien is, de mensen die hem nog niet ontdekt hebben, besluiten The Orville een kans te geven. Dat zou een mogelijke game changer zijn voor ons," aldus de maker.

"Ik denk dat op creatief vlak, als mensen de serie kijken en een kans geven, deze hun verwachtingen overtreft. Mensen denken dat het 't ene is, uit vooroordelen, ze denken dat het echt een sitcom is. Zodra ze dan kijken, realiseren ze zich dat het echt iets anders is. De serie werkt voor zichzelf, spreekt voor zichzelf en mensen gaan vaak echt kijken."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix over de forse kritiek op 'The Sandman'
Series / Nieuws

Netflix over de forse kritiek op 'The Sandman'

The Sandman is een hit, maar krijgt ook kritiek op de aspect ratio.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Na heel wat kritiek van fans, reageert Netflix op de opmerkingen die gemaakt worden over de aspect ratio van The Sandman.

De serie The Sandman is een fantasyserie gebaseerd op de populaire graphic novels van Neil Gaiman. De cast omvat Tom Sturridge, Gwendoline Christie, John Cameron Mitchell, Niamh Walsh, Patton Oswalt, David Thewlis en Jenna Coleman.

The Sandman
Toen de eerste beelden van The Sandman verschenen, waren de meningen nogal verdeeld. De Realm of Dreaming kreeg duidelijk veel aandacht, maar de beelden zagen er niet helemaal goed uit.

Toen seizoen 1 van The Sandman verscheen, bleek dat de gekke aspect ratio een bewuste keuze was die je in de hele serie ziet. Zo is de realiteit van Dreaming er een die een beetje een verstoord beeld bevat.

Netflix gaat daar op in tijdens een interview. Variety meldt dat het allemaal een zeer bewuste keuze was:

"Zoals je zal zien, zijn veel van de omgevingen surrealistisch in de serie en we zouden bijna willen zeggen dat een droom ook zo zal voelen."

The Sandman trekt dan wel kritiek op dit onderdeel, over het geheel wordt de serie erg goed ontvangen.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe 'The Boys'-ontwikkeling is nu al schokkend
Series / Nieuws

Nieuwe 'The Boys'-ontwikkeling is nu al schokkend

The Boys lijkt er niet voor terug te schrikken om van Ryan een vijand te maken.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het lot van Ryan lijkt duisterder dan ooit. The Boys heeft bevestigd dat Cameron Crovetti, die de rol van Homelanders zoon Ryan speelt, een series regular wordt in het vierde seizoen.

Dat betekent dat Ryan een veel grotere rol krijgt in het vierde seizoen en het belang van Ryan als personage groter wordt. Dat terwijl Crovetti slechts 14 jaar oud is! De acteur zal dus meer te doen krijgen. Maar is dat wel goed nieuws?

The Boys
Ryan is opgevoed door Becca en houdt van Butcher. Hij kreeg daarmee een kans een goed persoon te worden, ondanks zijn vader en krachten.

In seizoen 3 verandert zijn gedrag zodra hij het gevoel heeft verlaten te zijn door Butcher. Homelander belooft hem liefde en onvoorwaardelijke acceptatie. Tegen het einde van het seizoen lijkt Ryan zelfs de moordlustige plannen van Homelander te ondersteunen.

Aan het einde van het derde seizoen zien we zelfs dat Ryan glimlacht als zijn vader een protesteerder levend laat verdampen. Hij lijkt zijn vaders wangedrag te omarmen.

Daarmee wordt de kans groot dat Ryan in het vierde seizoen van de hitserie The Boys geen leuke jongen meer gaat zijn.


Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Ellen Pompeo wil dat 'Grey's Anatomy' enorm gaat veranderen
Series / Nieuws

Ellen Pompeo wil dat 'Grey's Anatomy' enorm gaat veranderen

Actrice Ellen Pompeo heeft wel recht van spreken als het op de serie aankomt.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Grey's Anatomy-actrice Ellen Pompeo wil dat de serie gaat veranderen, en flink ook. Volgens haar moet de serie met name meer genuanceerd zijn als het aankomt op sociale kwesties.

Sinds Grey's Anatomy in 2005 van start ging, is er heel wat sociaal commentaar in de medische dramaserie te zien. We zagen afleveringen over alcoholisme, PTSS, mentale gezondheid en vuurwapengeweld. Het medium weet op knappe wijze issues te bespreken.

Grey's Anatomy
Een recent voorbeeld is hoe de serie Grey's Anatomy in zijn achttiende seizoen keek naar haat voor Aziatisch-Amerikanen.

Tijdens de podcast Tell Me, vertelde Pompeo waarom ze vindt dat Grey's Anatomy zijn aanpak van sociale problemen moet veranderen. Pompeo denkt dat de issues belangrijk zijn en te zien moeten zijn in de hele serie en dus niet alleen in individuele afleveringen zoals nu nog te vaak het geval is.

"Als ik zou kunnen, denk ik dat ik de serie minder prekerig zou maken in bepaalde afleveringen. Het voelt soms een beetje alsof we maar één aflevering maken die bijvoorbeeld gaat over haat voor Aziaten, waar we vorig seizoen iets heel moois over maakten. Maar ik zou willen zien dat dit soort dingen subtieler en langer te zien zijn. Ik zou willen dat we dat kunnen doen en dan elke aflevering weer daar op voort bouwen."



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze 3 nieuwe series van deze week wil je niet missen
Series / Featured

Deze 3 nieuwe series van deze week wil je niet missen

Elke week weer debuteert een heel stel nieuwe series, wij lichten er drie uit.

Elke maandag lichten we drie series uit die nieuw uitgebracht worden op de grootste streamingdiensten van dit moment: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max.

Deze week zijn het titels van Netflix, HBO Max en Disney+. Woensdag debuteren de series Locke & Key (seizoen 3) en Baby Groot. En op zaterdag zien we de complete serie Misfits verschijnen op HBO Max.

VANAF 10 AUGUSTUS OP NETFLIX
Locke & Key (seizoen 3): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

VANAF 10 AUGUSTUS OP DISNEY+
BABY GROOT: Niemand kan de meest ondeugende peuter in de Melkweg handhaven. Dus bereid je maar voor als Baby Groot centraal staat in zijn eigen serie en zijn hoogtijdagen viert terwijl hij steeds groter wordt (en in de problemen komt) tussen de sterren.

VANAF 13 AUGUSTUS OP HBO MAX
Misfits (seizoen 1-5): Een groep jonge delinquenten krijgt een werkstraf. Tijdens een bliksemstorm worden ze geraakt door de bliksem en krijgen ze ineens superkrachten.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Deze week brengt Netflix een fantastische serie tot een einde
Series / Featured

Deze week brengt Netflix een fantastische serie tot een einde

Locke and Key komt tot een einde op Netflix. En dit is nog meer nieuw!

Elke maandag zetten we de nieuwe series op een rij die Netflix aan zijn aanbod toevoegt. Deze week gaat het om onder meer Locke & Key seizoen 3, een epische fantasyserie!

VANAF 10 AUGUSTUS
Instant Dream Home: Een team opknappers neemt grote risico's om het thuis van arme gezinnen in slechts 12 uur te transformeren.

Iron Chef Brazil: In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.

Locke & Key (seizoen 3): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten "“ en geheimen "“ leiden.

School Tales The Series: In deze serie met griezelverhalen, geregisseerd door bekende Thaise horrorregisseurs, dwalen onvoorstelbare gruwelen door de gangen van een middelbare school.

Indian Matchmaking (seizoen 2): Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

VANAF 12 AUGUSTUS
Never Have I Ever (seizoen 3): Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

A Model Family: Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laatste artikelen

Bekijk alle artikelen

Meest gelezen artikelen

  1. 1. Faliekant geflopte scifi-serie op Netflix: slechts 6% op Rotten Tomatoes, maar toch twee seizoenen

  2. 2. De voorloper van 'Reacher': Deze misdaadserie met 94% op RT was de start van Prime Video's succes in dit genre

  3. 3. 95% op Rotten Tomatoes: je krijgt geheid spijt als je deze topserie op HBO Max aan je voorbij laat gaan

  4. 4. Deze scifi-serie scoort een solide 7,9 op de IMDb en bekijk je nog altijd op Netflix

  5. 5. Fans van 'Wednesday' opgelet: dit vergelijkbaar juweeltje van Netflix ontvangt lovende recensies

Bekijk alle artikelen