Eindigt deze populaire sci-fi serie na jaren op tv?

Eindigt deze populaire sci-fi serie

The Orville zou misschien kunnen stoppen door tegenvallende kijkcijfers, of toch niet?

Jim Pedd, 8 augustus 2022 09:14

*** Let op dit bericht bevat mogelijk spoilers ***

Het derde seizoen van The Orville is voorbij en fans hopen enorm op nieuws over een mogelijke vierde reeks afleveringen.
Het ziet er echter niet per se goed uit voor dat mogelijke vierde seizoen van The Orville. De castleden hebben contracten die mogelijk aflopen. Tijdens een interview met TV Line zegt maker Seth MacFarlane zelfs dat de kans 50-50 is op een vernieuwing.

The Orville
De serie The Orville werd recent toegevoegd aan het aanbod van Disney+. Daar vindt de serie mogelijk een nieuw publiek. En MacFarlane hoopt dat precies die kijkcijfers gaan leiden tot een vierde reeks.

"Mijn hoop is dat, als de serie op Disney+ te zien is, de mensen die hem nog niet ontdekt hebben, besluiten The Orville een kans te geven. Dat zou een mogelijke game changer zijn voor ons," aldus de maker.

"Ik denk dat op creatief vlak, als mensen de serie kijken en een kans geven, deze hun verwachtingen overtreft. Mensen denken dat het 't ene is, uit vooroordelen, ze denken dat het echt een sitcom is. Zodra ze dan kijken, realiseren ze zich dat het echt iets anders is. De serie werkt voor zichzelf, spreekt voor zichzelf en mensen gaan vaak echt kijken."
Bron: CB

Lees meer over: The Orville, Disney PLus, Hulu, Seth macFarlane

Populair nieuws