Netflix eindigt iconische fantasyserie en meer nieuwe shows deze week!

Netflix eindigt iconische serie en meer nieuws

Dit voegde Netflix allemaal nieuw toe aan zijn aanbod de afgelopen paar dagen.

Jim Pedd, 12 augustus 2022 10:33

Negen series voegde Netflix deze maand nieuw toe aan zijn aanbod. De meest opvallende vind je vermoedelijk halverwege dit lijstje: Locke & Key seizoen 3!
Better Call Saul (S06E12): Een oproep naar Palm Coast Sprinkler veroorzaakt een kettingreactie van gebeurtenissen. Gene's laatste zwendel loopt uit de hand.

DOTA: Dragon’s Blood: Een getroubleerde, maar dappere Drakenridder moet zijn drakenkracht gebruiken om een dodelijke demon te stoppen in dit epische fantasyverhaal gebaseerd op de onlinegame.

Instant Dream Home: Een team opknappers neemt grote risico's om het thuis van arme gezinnen in slechts 12 uur te transformeren.

Iron Chef Brazil: In deze competitie gepresenteerd door Fernanda Souza en Andressa Cabral strijden culinaire talenten met de beste chef-koks van Brazilië om de titel van Iron Legend.

Locke & Key (seizoen 3): Drie kinderen verhuizen na de moord op hun vader met hun moeder naar het landhuis van zijn familie. Ze vinden magische sleutels die naar krachten – en geheimen – leiden.

School Tales The Series: In deze serie met griezelverhalen, geregisseerd door bekende Thaise horrorregisseurs, dwalen onvoorstelbare gruwelen door de gangen van een middelbare school.

Indian Matchmaking (seizoen 2): Matchmaker Sima Taparia helpt klanten in de VS en India bij hun gearrangeerde huwelijken en biedt een kijkje achter de schermen van dit gebruik in de moderne tijd.

Never Have I Ever (seizoen 3): Na een traumatisch jaar wil een Indiaas-Amerikaanse tiener populair worden. Maar vrienden, familie en gevoelens maken het haar niet makkelijk.

A Model Family: Nadat een berooide professor zonder het te weten geld heeft gestolen van een kartel, ontdekt hij dat hij alleen zijn familie kan redden door als drugskoerier te werken.

Lees meer over: Netflix, weekoverzicht

Populair nieuws