3 razend spannende Netflix-series om direct te bingen

Met deze drie topseries zit je voor dit weekend wel goed.

Mitchell van Vuren, 12-08-2022 11:12

We zetten weer drie kijktips op een rijtje voor Netflix-series, die zeker het kijken waard zijn. Kijk of er tussen deze thrillerseries wat spannends voor jou zit!
Hellbound | Kijk nu! | 6 afleveringen
Gemaakt door de regisseur van Train to Busan speelt de serie Hellbound zich af in de jaren 2030 tot 2027. De levens van meerdere mensen worden gevolgd, die zelf achtervolgd worden door profetieën over het feit dat ze naar de hel worden gesleurd. Dit komt doordat ze op een bepaald moment in hun leven zelf afschuwelijke zonden hebben begaan, waarvoor ze nu bestraft worden.


Ozark | Kijk nu! | 4 seizoenen
De familie Byrde lijkt op een gewoon gezin met een gewoon leven. Behalve dan dat echtgenoot/vader Marty, een financieel adviseur uit Chicago, ook de belangrijkste geldschieter is van het op één na grootste drugskartel van Mexico. Wanneer de zaken uit de hand lopen, moet hij zijn gezin uit de wolkenkrabbers van Chicago weghalen en verhuizen naar het merengebied van de Missouri Ozarks.


Another Life | Kijk nu! | 2 seizoenen
In de scifi-serie landt een ongeïdentificeerd vliegend object in de vorm van een grote Möbius-strip op Aarde en laat die er een kristallen toren overheen groeien. Erik Wallace, een wetenschapper in dienst van de United States Interstellar Command (USIC), probeert te communiceren met de buitenaardse structuur om te achterhalen wat er is godsnaam aan de hand is.


Bron: -

Lees meer over: ozark, another life, hellbound, netflix

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos