De drie nieuwe series van deze week die je moet zien

Drie nieuwe series van deze week die je wil zien

We zetten elke maandag drie toffe tips op een rij die je sowieso gezien wil hebben.

Jim Pedd, 15 augustus 2022 09:24

Elke maandag duiken we in het nieuwe aanbod op de grootste streamingdiensten van dit moment: Netflix, Disney+, Prime Video en HBO Max. Elke week selecteren we uit dat aanbod drie toffe titels die je niet wil missen.
Deze week hebben we series van Netflix, HBO Max en van Disney+, waar je gegarandeerd van gaat genieten! Hieronder de drie series, inclusief hun releasedatum.

VANAF 15 AUGUSTUS OP NETFLIX
Brooklyn Nine-Nine (seizoen 8): De onvolwassen rechercheur Jake Peralta moet leren om de regels te volgen en een teamspeler te zijn als er voor zijn brigade een nieuwe hoofdinspecteur wordt aangesteld.

VANAF 15 AUGUSTUS OP HBO MAX
The Office US (seizoen 1-9): Het verhaal van een kantoor dat mogelijk gesloten wordt, omdat het bedrijf besluit in te krimpen. De crew van een documentaire filmt de medewerkers en manager David Brent, terwijl ze hun dagelijkse levens leiden.

VANAF 17 AUGUSTUS OP DISNEY+
SHE-HULK: ATTORNEY AT LAW: In “She-Hulk: Attorney at Law” volgt de kijker Jennifer Walters, een dertigplus en single advocate die toevallig ook de supergrote en sterke hulk blijkt te zijn. Deze negendelige serie verwelkomt meerdere MCU-veteranen, waaronder Mark Ruffalo als Smart Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/the Abomination en Benedict Wong als Wong. Verder bestaat de cast uit onder anderen Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry.

Lees meer over: Tips, Netflix, HBO Max, Disney Plus, She hulk

Populair nieuws