Intiem personage verdwijnt plots uit grote DC-serie

Intiem personage verdwijnt uit grote DC-serie

De acteur van Jonathan Kent, Jordan Elsass, heeft laten weten klaar te zijn met zijn superheldengezin.

Mitchell van Vuren, 17 augustus 2022 15:43

Op abrupte wijze heeft Jordan Elsass ontslag genomen bij de serie Superman & Lois. Daarin speelde hij Jonathan Kent, de oudste zoon van het superheldenkoppel. Met de opnames voor seizoen 3 in aantocht, is de heisa rondom het opnieuw casten van de rol al begonnen.
In een verklaring die dinsdagavond werd vrijgegeven, bracht Warner Bros. Television naar buiten: “Jordan Elsass heeft de studio op de hoogte gebracht dat hij niet zal terugkeren voor het derde seizoen van ‘Superman & Lois’ door persoonlijke redenen. De rol van Jonathan Kent zal opnieuw worden gecast.”

Er werden verder geen details verstrekt over het vertrek van Elsass uit de serie. Bronnen van Variety geven aan dat het geen gevolg is van een werkgerelateerde kwestie, terwijl Deadline aangeeft dat Elsass kampte met ernstige persoonlijke problemen, waarvan het mogelijk is dat ze te maken hebben met zijn geestelijke gezondheid.

Wie was dit personage precies?
Elsass speelt al sinds het begin van de serie de oudste zoon van Clark Kent (Tyler Hoechlin) en Lois Lane (Elizabeth Tulloch). Verder heeft hij ook een jongere broer genaamd Jordan (Alexander Garfin).

Het personage kan verder niet zomaar geschrapt worden, aangezien showrunner Todd Helbing eerder aangaf dat het productieteam Jonathan meer in het verhaal wilde gaan betrekken dan in de afgelopen seizoenen het geval was.

Het slechte nieuws komt zes weken, nadat de serie zijn tweede seizoensfinale heeft doorgemaakt, en in de aanloop van de opnames van een derde seizoen in Vancouver.

Bron: Dark Horizons

Lees meer over: jonathan kent, superman and lois, Jordan Elsass

Populair nieuws